Håll dig informerad med våra partners

Vær opmärksom på att på grund av coronavirus / COVID-19 kan det ändras trafikale förhållanden, t.ex. ändringer i sejlplaner eller restriktioner ved landegrænser. Därför rekommenderar vi, om du söker information om de aktuella förhållandena på våra partners hemsida eller sociala kanaler, inom du körare avsted. Læs mere her.

BroBizz A/S kvalitetspolitik

Kvalitetspolitik

I forlængelse af vores forretningsstrategi er vores kvalitetspolitik:

 • Vi bestræber os på, at vi kan skabe den mest effektive og kundevenlige betalingsløsning for bilister og øge værdien for vores samarbejdspartnere.
 • Vi sikrer, at betaling på brugerfinansieret infrastruktur foregår så effektivt som muligt og med et højt serviceniveau.
 • Vi skaber skræddersyede digitale platforme til vores kunder, som sikrer bedre service og højere loyalitet.
 • Vores nye digitale markedsplads tilbyder nye og eksisterende kunder det bedste overblik over anvendelsessteder, rabatter og betalingsmuligheder.
 • Nye produkttyper og teknologiske løsninger gør BroBizz til en attraktiv partner og kundernes foretrukne betalingsløsning. 

Dette vil vi opnå ved:

 1. Fokus på kundetilfredshed og medarbejdertrivsel.
 2. Stadig fokus på effektivisering af processer og redskaber, herunder balancen mellem inhouse og outsourcede aktiviteter.
 3. Effektiv overvågning og styring af outsourcede aktiviteter.
 4. Nyttiggørelse af erfaring og læring, herunder sikre at korrigerende handlinger og løbende vurdering af risici og muligheder fungerer effektivt.
 5. Tilstedeværelse af de nødvendige ressourcer for at opgaverne kan løses.
 6. Etablering og vedligehold af kvalitetsledelsessystemet, der opfylder ISO9001 standardens krav og er certificeret af 3. part. 
 7. Løbende forbedringer af vores ledelsessystem.