Behöver du hjälp?

Skriv till oss. Vi strävar efter att svara på din förfrågan inom fem arbetsdagar.

Vad söker du?

Hitta kvitto på förbrukning

Du har alltid enkelt tillgång till en översikt över din förbrukning och till att hämta dina specifikationer när du loggar in via Mitt konto och Brobizz-appen.

Mitt konto

Du kan alltid se en översikt över din förbrukning och hämta dina specifikationer genom att logga in på Mitt konto. En månadsspecifikation är klar ca en vecka efter månadens slut. Vi skickar den också till dig när den är klar. Kontrollera ev. ditt spamfilter/din skräppost.

Kontakta oss om du varken kan hitta din specifikation bland mejlen eller på Mitt konto. Skriv till oss på: kundeservice@brobizz.com.

Se här hur du gör

App

I Brobizz-appen kan du hämta dina kvitton ett och ett. Du kan ladda ned Brobizz-appen från Google Play eller App Store. När du är inloggad i appen har du enkelt tillgång till en översikt över din förbrukning. Den finns under menypunkten ”Förbrukning” längst ner i appen.

Se här hur du gör