Behöver du hjälp?

Skriv till oss. Vi strävar efter att svara på din förfrågan inom fem arbetsdagar.

Vad söker du?

Fungerar min bizz/nummerskylt (är mitt avtal aktivt)?

Du kan själv kontrollera om din bizz är aktiv genom att logga in på Mitt konto eller i Brobizz-appen.

Mitt konto

När du är inloggad på Mitt konto kan du alltid se om ditt/dina avtal är aktivt/aktiva.

Hitta guiden under Självbetjäning Mitt konto – klicka här.

App

Efter att ha loggat in i appen visas alla dina aktiva/inaktiva avtal överst på sidan ”Hem”. Du hittar ”Hem” i menyn längst ner i appen.

Hitta guiden under Självbetjäning Brobizz-appen – klicka här.

Observera!

Det kan finnas olika uppdateringspunkter beroende på vilket lokalavtal du har. Du kan exempelvis ha ett lokalavtal med Öresundsbron (BroPass) eller ett med Storebælt (Storebælt Privat).

Läs mer om vad ett lokalavtal är – klicka här.