Vi får i øjeblikket mange henvendelser, så der kan forventes længere svartid. Vi svarer så hurtigt, vi kan. Vi anbefaler, du kontakter os via vores kontaktformular. Kontakt os her

Hvad søger du?

29 januar 2019

Vask din bil med nummerpladen

Det lyder nok skørt. Men det er faktisk ikke helt ved siden af. Nu kan du nemlig bruge nummerpladebetaling, når du vasker din bil hos Wash World.

Tilmeld ubegrænset eller enkeltvask

Sammen med Wash World giver vi dig nu mulighed for at vaske bilen med nummerpladebetaling i Wash Worlds vaskehaller, som du finder over hele landet. Du kan købe en vask engang i mellem eller oprette et medlemskab hos Wash World med din nummerplade, og vælge muligheden for at vaske lige så ofte du vil* – uanset dit behov kan du betale med nummerplade. Når du har en nummerpladebetalings-aftale hos Brobizz A/S sparer du altid oprettelsen af dit Wash World medlemskab (normalpris 99,-).

Her kan du læse mere om dine muligheder og hvordan du får nem og billig bilvask hos Wash World!

*Bemærk, at det valgte medlemskab fortsætter automatisk pr. den 1. i den efterfølgende måned, med mindre du opsiger dette inden den 20. i den måned, du oprettede medlemskabet.

Hvorfor bilvask?

Vi vil gerne gøre nummerpladebetaling endnu smartere og med flere fordele for dig. Derfor samarbejder vi med andre virksomheder om at gøre nummerpladen til et betalingsmiddel, du kan benytte mange steder på din vej.

I denne omgang har vi fundet vejen sammen med Wash World. Det synes vi giver god mening, når vi tænker på, hvor mange kilometer, der hvert år, og i al slags vejr, bliver kørt på de danske veje.

Find din Wash World i BroBizz’ app

For at give dig et godt overblik over alt det, du kan med bizz og nummerplade, giver vi dig også en ny og opdateret version af Brobizz’ app. I app’en kan du – blandt mange andre forbedringer - let finde frem til en Wash World vaskehal. Du finder dem på kortet, så snart du har klikket ind på Wash World under ’Opdag’. Læs mere om de nye ting i Brobizz' app.

Du kan også finde vaskehaller på Wash Worlds hjemmeside ved at indtaste dit postnummer. Det er ret ligetil – find din Wash World vaskehal her.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk