Du kan opleve problemer med bestilling af nye produkter eller opdatering af betalingskort, hvis du bruger Safari-browser på iPhone eller Mac. Vi arbejder på at få problemet løst.

Hvad søger du?

18 juni 2019

Kom godt gennem sommerlandet

Tips til din sommertur. Hold dig opdateret om sejlplaner og trafikinformation, inden du kører gennem sommerlandet.

Kør i god tid

Sommerferien står for døren, sommerhuset eller flyafgangen er booket, og alle vil gerne af sted på samme tid. Det betyder pres på sommertrafikken. Særligt på knudepunkter, hvor mange biler skal i gennem et betalingsanlæg eller hvor vi er afhængig af en færgeafgang. Så vidt det er muligt, er vores klare anbefaling, at I kører hjemme fra i god tid.

Hold dig opdateret

De steder, hvor du kan anvende Brobizz og betaling med nummerplade til at betale kan der ske mange ting, som er bestemt af vind og vejr eller uopmærksomhed fra andre bilister. Vær på forkant med trafikken og vejrfølsomme køreruter hos vores samarbejdspartnere - start med at tjekke deres hjemmesider og SMS-tjenester. Her er et udpluk af den slags tjenester hos nogle af vores samarbejdspartnere og Vejdirektoratet:

Uanset hvordan du kommer gennem sommerlandet, er det vores anbefaling, at du holder dig godt opdateret på trafikken. Se alle vores samarbejdspartnere her.

Tjek trafikken i Europa og Skandinavien

Skal du have familien med på bilferie gennem Europa eller hos vores nordlige naboer, har vi samlet lidt links til en række trafiktjenester. Du finder dem i artiklen Styr uden om Stau på bilferien - "Stau" er det tyske ord for bilkø.

God sommer

Brobizz A/S

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk