Du kan opleve problemer med bestilling af nye produkter eller opdatering af betalingskort, hvis du bruger Safari-browser på iPhone eller Mac. Vi arbejder på at få problemet løst.

Hvad søger du?

2 april 2019

Din guide til påskeferien: Bisonokser og borgruiner på Bornholm

Skal I holde påskeferie i Danmark er Bornholm et oplagt sted at tage hen. Der er noget for hele familien og det bedste er, at I faktisk bliver klogere af det.

Bliv klogere på Bornholm

Når vi skriver at I bliver klogere af en tur til Bornholm i påsken, handler det naturligvis om de aktiviteter, I kan lave. Bornholm gemmer på mange skatte og seværdigheder, når påsken rammer øens museer, røgerier og sightseeing ture.

En af de aktiviteter, der kan gøre jer kloge på den gamle ø, er en guidet tur med Sillehoved. Sillehoved hedder Søren til fornavn og er en af de guider, der ved allermest om Bornholm. Sørens kalender er spækket med gode byvandringer og historier i påsken. Tjek Sørens naturvandringer ud på naturvandring.dk og husk at bestille plads!

Bornholm på egen hånd

Vi vil vove at påstå, at afslapning også gør os mennesker klogere. I en travl hverdag er det dejligt med et afbræk, hvor vi får tid til at fordybe os i en god bog eller i familiens selskab. Ferie på Bornholm er indbegrebet af afslapning og god stemning, når røgerier og natur byder på lækkerier for både mave og øjne. Og I kan lave det hele helt på egen hånd.

Afslapning kan også være en køretur ud i naturen, hvor I giver jer god tid til at udforske den gamle borgruin Hammershus eller lader jer bjergtage af Opalsøen, der er opstået ud af stenarbejderes granitbrydning på Nordbornholm.

Bornholm byder også på en bisonskov, hvor europæiske bisoner tuller rundt og skaber grobund for en naturlig dynamisk proces i skovbund og krat. Bisonerne er et særligt syn i Almindingen, og I kommer garanteret hjem med en dejlig oplevelse i rygsækken. Vil I vide mere om bisonerne, før I tager til bisonskoven, kan I besøge oplevelsescenteret NaturBornholms bisonudstilling.

Smutturen og fem naturlige seværdigheder

Når vi selv rejser rundt i Danmark og gerne vil opleve naturen, henter vi vores inspiration på Smutturen.dk. Smutturen er udviklet af Realdania i samarbejde med VisitDenmark, Dansk Kyst- og Naturturisme og Naturstyrelsen og giver jer en herlig guide til bornholmske naturperler.

Se videoer og lad jer inspirere på Smutturens egen hjemmeside. Der kan I kan læse meget mere om de fem særligt udvalgte seværdigheder, der faktisk ikke kræver meget mere end godt fodtøj og viljen til at opleve en særlig del af dansk natur i Østersøen

Hvor skal vi sove?

Når ferien skal planlægges, trænger der sig mange spørgsmål på. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde svarene på de to, som nok er allermest presserende: Hvor skal vi sove og hvordan kommer vi frem?

Der er nemlig mange gode overnatningsmuligheder på den lille ø i Østersøen. Hvis I mangler et sted at sove, finder I en god guide hos Ferieøen Bornholm, der har en nem og overskuelig hjemmeside. Der vælger du, hvordan og hvor I skal bo, og får præsenteret mulighederne. Besøg bornholm.info allerede i dag.

Hvordan kommer vi frem?

Bornholmslinjen er en oplagt rute, når du tager familien med til Bornholm. I kan rejse med Bornholmslinjens ruter fra Sassnitz i Tyskland, Køge på Sjælland eller Ystad i Sverige. Husk, at du kan bruge nummerplade til at betale for færgeturen, også når du booker på forhånd. Og det anbefaler vi, at du gør.

Det er ikke alle veje, der fører til Bornholm. Men der er nu flere end man lige tror. Læs mere om nummerpladebetaling og Bornholmslinjen under Hvor og Hvordan. Og husk at du både kan bruge Brobizz og betaling med nummerplade på Øresundsbron.

Andre gode smutture

Smutturen.dk byder på rigtig mange andre gode ture ud i den danske natur. I artiklen Tag på smuttur i det danske har vi lavet lidt forskellige nedslag i naturskønne områder i Danmark, som virkelig er et besøg værd. Få masser af luft og oplevelser i påsken – start med at besøge Smutturen.dk.

God påskeferie fra alle os hos Brobizz A/S

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk