Hvad søger du?

28 januar 2020

Brobizz hjælper dig på vinterferien

Betal med bizz og nummerpladebetaling på din ferie – uanset om rejsen går til Sverige, Norge, Tyskland eller på tværs af Danmark.

Sverige til lands og til vands

Der er flere måder at komme til Sverige på. Når du kører over Øresundsbron kan du tilknytte en BroPas-aftale fra Øresundsbron til din bizz og/eller nummerpladebetaling. Rabataftalen giver dig mere end halv pris på turen over broen. Læs mere om BroPas og bestil her.

Sejler du med Forsea på ruten Helsingør-Helsingborg, kan du tilknytte en AutoBizz Smart-aftale til din bizz - så er du altid sikret gode priser og adgang til fordele og rabatter hos Forsea. Læs mere om Forsea og AutoBizz Smart.

Automatisk rabat i Norge

Med en bizz i forruden får du automatisk rabat, når du kører på betalingsveje i Norge. Inden afrejse skal du sikre dig, at du i Min Konto har indtastet de korrekte registreringsoplysninger på den bil, du kører i.

Derefter skal du blot sørge for, at din bizz sidder i forruden, når du kører rundt i Norge.

Hurtigere over Storebælt

Storebæltsbroen har fået nyt betalingsanlæg og det er derfor blevet muligt for alle med nummerpladebetaling, at køre i de grønne Ekspres-baner. Hastigheden er sat op fra 30 til 50 km/t og du sparer stadig mere end 50 kr. hver vej (gælder alm. personbil 3-6 meter).

Du får automatisk rabat på Storebæltsbroen, når du har en bizz eller betaler med nummerpladebetaling. Læs mere og se priser for alm. personbil her.

Turen går til Tyskland

Skal du en tur til Tyskland i vinterferien kan du med fordel sætte din bizz i forruden. På Scandlines' ruter Rødby-Puttgarten og Gedser-Rostock betaler du nemlig automatisk for din overfart, mens du sparer håndteringsgebyret i havnen. Læs om betaling på Scandlines Rødby-Puttgarten eller på Scandlines Gedser-Rostock.

Parkering i Billund og København

Skal du parkere i lufthavnen, så husk din bizz. Med den i forruden går bommen automatisk op i begge lufthavne. Læs mere om parkering i Billund Lufthavn og parkering i Kastrup Lufthavn her

Ombord på Molslinjen

Du kan betale med både bizz og nummerplade, når du skal sejle med Molslinjen. Der er dog lidt forskel på, hvilken billettyper, du kan reservere og købe. Med nummerpladebetaling har du adgang til alle billettyper når du bestiller på forhånd, mens du med bizz ikke kan reservere, men får adgang til Business BlueClass.

Bliv klogere på Molslinjens ruter her: Odden-Ebeltoft og Odden-Aarhus!

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk