Hvad søger du?

7 november 2018

200 nye parkeringsmuligheder med Brobizz

Brobizz A/S har udvidet parkeringsområdet for alle privatkunder. Et nyt samarbejde med APCOA PARKING giver mulighed for at betale med sin bizz- eller nummerpladebetalings(PayByPlate)-aftale og samtidig spare penge på parkering.

APCOA PARKING er en af Danmarks største udbydere af parkeringspladser med p-pladser og parkeringshuse i de fleste dele af landet. Derfor betyder det nye samarbejde at du som kunde får let adgang til parkering, og mulighed for at samle dine parkeringsbetalinger på samme aftale som du bruger til broer og færger.

Betalingsmiddel med rabat

Aftalen med APCOA PARKING er endnu et skridt mod at gøre Brobizz A/S til bilisternes foretrukne betalingsmiddel.

Med det nye samarbejde bliver aftalen du har med Brobizz A/S udvidet til en ny form for betalingsmiddel på linje med et betalingskort. Og når du vælger Brobizz A/S som betalingsmiddel får du altid mindst fem procent i rabat på din parkering på APCOA PARKING’s pladser* i hele landet.

APCOA PARKING samarbejder derudover med en række partnere, der giver andre rabatmuligheder, men som Brobizz-kunde hos APCOA PARKING får du altid den rabat du er berettiget til, og altså mindst fem procent.

Har du i forvejen en rabataftale, via eksempelvis Tivoli, får du automatisk den rabatsats, der er størst. Kort sagt er du altid sikret den bedst mulige rabat med Brobizz A/S – og altså mindst fem procent.

Sådan gør du

Når du skal betale for din parkering på en af APCOA PARKING’s pladser, skal du bruge deres app – APCOA FLOW. Den kan du hente, hvor du normalt henter dine apps til din smartphone. I app’en opretter du dig som bruger, og herefter vælger du Brobizz A/S, når du vælger betalingsmiddel ved parkering.

Har du flere aftaler med os kan du vælge mellem de forskellige aftaler, så betalingen kommer ind på den aftale du ønsker.

Kræver ikke en Brobizz i forruden

Når du kører ind på en parkeringsplads drevet af APCOA PARKING, skal du IKKE bruge din fysiske Brobizz. Det er din aftale, der giver mulighed for at betale direkte i APCOA FLOW.

Samarbejde med Billund som hidtil

APCOA PARKING driver blandt andet parkering i Billund Lufthavn, hvor du i flere år har kunnet betale for parkeringen med Brobizz. Den aftale med de muligheder den indeholder fortsætter som hidtil. Det nye samarbejde med APCOA PARKING udvider blot parkeringstilbuddene fra Brobizz A/S.

Læs mere om samarbejde mellem Brobizz A/S og APCOA.

*Aftalen gælder ikke APCOA PARKING’s enkelte lukkede pladser med bom.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk