Privatkunder og erhvervskunder med varevogne og firmabiler kan læse, hvad Brobizz kan gøre for jer ved at klikke på 'Bil' i topmenuen. Erhvervskunder med lastbiler og busser henvises til at klikke på 'Lastbil' i topmenuen.

Hvad søger du?

Fordele for erhvervskunder
Erhvervs-løsninger

Erhvervsløsninger

Vi hjælper jer med at sammensætte en aftale, som sikrer jer de bedste priser og automatisk betaling på færger og broer i Danmark.

Brug den samme bizz i hele Skandinavien

Med en bizz fra Brobizz kan I nemt få adgang til broer, færger i hele Skandinavien og betalingsveje i Norge, samt parkering i lufthavne. Når I bestiller jeres bizz, betaler I hverken oprettelse eller depositum – uanset, hvor mange bizz I skal bruge. Brobizz betaler for håndteringen og forsendelsen af pakken.

Hvis I vælger at tegne en BroPas-aftale eller Storebælt erhvervsaftale, får I altid de laveste priser på Øresundsbron og Storebæltsbroen.

Altid 50 % med BroPas

Der er mange penge at spare med en BroPas Business. Aftalen giver jer 50 % rabat på Øresundsbron.

13 % rabat hver gang I krydser Storebælt

For at opnå 13 % rabat på Storebæltsbroen, skal I have en Storebælt erhvervsaftale og køre grønt. Det betyder, at jeres køretøjer skal opfylde kravene i Euronorm 6. Læs mere om Grøn rabat her. I kan nemt oprette aftalen hos os og registrere jeres køretøjer, så I altid får rabatten og den laveste pris på Storebælt.

Bestil bizz

Med en bizz i forruden får I nemt få adgang til broer, færger i hele Skandinavien og betalingsveje i Norge, samt parkering i lufthavne

Tilmeld nummerpladebetaling

Kører I tit på tværs af landet, kan I med fordel tilmelde din firmabil til vores nummerpladebetaling. Derved kommer I nemt og hurtigt over bl.a. Storebæltsbroen.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk