Hvad søger du?

Fordele for erhvervskunder
Erhvervs-løsninger

Erhvervsløsninger

Vi hjælper jer med at sammensætte en aftale, som sikrer jer de bedste priser og automatisk betaling på færger og broer i Danmark.

Brug den samme bizz i hele Skandinavien

Med en bizz fra Brobizz kan I nemt få adgang til broer, færger i hele Skandinavien og betalingsveje i Norge, samt parkering i lufthavne. Når I bestiller jeres bizz, betaler I hverken oprettelse eller depositum – uanset, hvor mange bizz I skal bruge. Brobizz betaler for håndteringen og forsendelsen af pakken.

Hvis I vælger at tegne en BroPas-aftale eller Storebælt erhvervsaftale, får I altid de laveste priser på Øresundsbron og Storebæltsbroen.

Altid 50 % med BroPas

Der er mange penge at spare med en BroPas Business. Aftalen giver jer 50 % rabat på Øresundsbron.

13 % rabat hver gang I krydser Storebælt

For at opnå 13 % rabat på Storebæltsbroen, skal I have en Storebælt erhvervsaftale og køre grønt. Det betyder, at jeres køretøjer skal opfylde kravene i Euronorm 6. Læs mere om Grøn rabat her. I kan nemt oprette aftalen hos os og registrere jeres køretøjer, så I altid får rabatten og den laveste pris på Storebælt.

Kom i gang i dag

Opret jer nemt som kunder hos os, og bestil både bizz og bizz til Europa med det samme.

Ring til os

OBS! På dette nummer servicerer vi kun kunder med lastbiler og busser.

Lad vores erhvervsteam med speciale i tolling til busser og lastbiler sammensætte en løsning, der passer til jeres virksomhed og sikrer jer de bedste priser og vilkår.
+45 7080 8081

Skriv til erhvervsteamet

Vi gør vores bedste for svare på din besked inden for 24 timer.

Ring til erhvervsteamet

OBS! På dette nummer servicerer vi kun kunder med lastbiler og busser.

Kontakt vores erfarne team med speciale i tolling til busser og lastbiler mandag–torsdag 9.00–16.00 og fredag 9.00-15.30.
+45 7080 8081

Bestil bizz

Med en bizz i forruden får I nemt få adgang til broer, færger i hele Skandinavien og betalingsveje i Norge, samt parkering i lufthavne

Tilmeld nummerpladebetaling

Kører I tit på tværs af landet, kan I med fordel tilmelde din firmabil til vores nummerpladebetaling. Derved kommer I nemt og hurtigt over bl.a. Storebæltsbroen.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk