Hvad søger du?

Driftsinformation

Her kan du se den aktuelle driftsinformation hos Brobizz. Vi gør altid alt, hvad vi kan, for at løse problemer og fejl så hurtigt som muligt.

Aktuelt

13-09-2022: Der er problemer med at trække betalinger på betalingskort fra American Express. Har du et American Express betalingskort tilknyttet din konto, kan du opleve at modtage en faktura fra os i stedet, som du skal betale. Øvrige typer betalingskort er ikke berørt.

 

 

Løste

 

15-06-2022: Det er i øjeblikket ikke muligt at oprette nummerpladebetaling. Vi arbejder på at løse problemet.

17-05-22: Brobizz App: PROBLEMET ER LØST. BRUGERE SKAL OPDATERE BROBIZZ APP'en. Nogle kunder har i øjeblikket problemer med Brobizz app’en i Android-versionen. Når du opdaterer dit betalingskort, vil du få vist fire prikker, men du kommer ikke videre. Du kan prøve at opdatere appen eller tilgå vores selvbetjening på f.eks. en browser som Chrome eller på iOS på en Iphone. Vi arbejder på at løse problemet og beklager ulejligheden.

12-05-2022:

Forsinket opkrævning: Nogle kunder kan opleve, at Brobizz først nu trækker beløb for ture eller parkering foretaget i april måned. Log ind på Min Konto, hvis du vil have overblikket over dine ture.

Manglende specifikationer: Vores system kan desværre ikke oprette specifikationer for april måned, så du kan se en oversigt over de ture, du har kørt. Vi forventer, at specifikationerne igen bliver tilgængelige i staten af juni måned. Vi beklager ulejligheden.

Tilgodehavender forsinkede: Kunder, der har tilgodehavender eller krediteringer til gode, oplever desværre forsinkelser på at få deres penge retur fra Brobizz. Vi arbejder på at få tilgodehavender eller krediteringer til udbetaling hurtigst muligt. Vi beklager ulejligheden.

22-04-22: Nogle kunder oplever i øjeblikket problemer, når de forsøger at bestille produkter eller opdatere betalingskort. Betalingskortvinduet går i visse tilfælde i stå på fire prikker. Registreringen går dog i de fleste tilfælde korrekt igennem i vores system. Vi anbefaler derfor, du tjekker, om dit produkt har status som aktivt efter 30 minutter.

21-04-22: Det er fortsat ikke muligt at opdatere betalingskort og bestille nye produkter med et betalingskort på Min Konto og i Brobizz appen. Vi forventer, det vil være muligt igen den 22. april i løbet af dagen.

19-04-22: Det er i øjeblikket ikke muligt at opdatere betalingskort og bestille nye produkter med et betalingskort på Min Konto og i Brobizz appen. Det skyldes, vi opdaterer vores betalingsløsning. Vi forventer, det vil være muligt igen den 21. april i løbet af dagen.

12-04-2022: Vi opdaterer vores selvbetjeningsløsning. Derfor vil Min Konto og Brobizz app være lukket fra kl. 18.30 til ca. kl. 21.00. Det betyder, du ikke kan betjene din aftale og bestille nye produkter i dette tidsrum. Vi beklager ulejligheden.

11-04-2022: Vi har i øjeblikket en teknisk fejl, der gør, at vores hjælpevideoer ikke virker her på hjemmesiden. Vi arbejder på at løse det.

03-03-2022:

Hvis du har modtaget en mail om, at din nummerplade er blevet fjernet fra din bizz, og du stadigvæk er ejer af bilen, kan du blot tilføje din nummerplade igen via selvbetjeningen under "Se aftaler".

27-01-2022: Problemer med bestilling af nye produkter eller opdatering af betalingskort. Anbefaling: Prøv en anden enhed eller en anden browser.

Planlagte

Ingen planlagte

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk