Vi får i øjeblikket mange henvendelser, så der kan forventes længere svartid. Vi svarer så hurtigt, vi kan. Vi anbefaler, du kontakter os via vores kontaktformular. Kontakt os her

Hvad søger du?

Driftsinformation

Her kan du se den aktuelle driftsinformation hos Brobizz. Vi gør altid alt, hvad vi kan, for at løse problemer og fejl så hurtigt som muligt.

Aktuelt

.

Løste

02-08-21: Vores telefoner er i øjeblikket nede, og vi kan derfor ikke besvare opkald. Kontakt os i stedet via vores kontaktformular. Vi beklager ulejligheden.

21-07-21: Vi oplever i øjeblikket problemer med oprettelse af nummerpladebetaling i Brobizz appen, og vi anbefaler derfor, at du bestiller via Min Konto på brobizz.com.

07-07-21: Grundet systemopdateringer hos Storebælt er det i øjeblikket ikke muligt at bruge din nummerpladebetaling 20 minutter efter oprettelse. Vi forventer, du kan bruge din nyoprettede nummerpladebetaling igen kl. 15.

Samtidig er det heller ikke muligt at se en oversigt over dine ture på Storebæltsbroen, før opdateringerne er fuldført. 

23-06-21: Der er problemer med kontaktformularen på hjemmesiden. Du kan tilgå kontaktformularen ved at klikke på den lille medarbejder nede i højre hjørne af forsiden. 

26-05-21: Der er problemer med at få tilsendt en mail, når du klikker på "Glemt adgangskode". 

14-05-21: Der er i øjeblikket problemer med at logge på Min Konto med den midlertidige adgangskode, du får tilsendt, når du har glemt din adgangskode. 

14-04-21: Det er i øjeblikket ikke muligt at bestille nummerpladebetaling. Vi arbejder på at rette fejlen. 

17-03-21: Fejl på oprettelse af nummerpladebetaling.

26-02-2021: Der opleves problemer ved oprettelse af profil og opdatering af email. Når man skal bekræfte emailadressen via link, får man tilbagemelding ”Linket er ugyldigt – vi beklager, men linket virker ikke længere.”

Planlagte

Ingen planlagte

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk