Sådan opsiger du din aftale med Brobizz

Før du kan opsige din aftale med Brobizz, skal du lukke din nummerpladebetaling og/eller bizz og betale dine eventuelle udeståender. Det kan gøres ved at logge ind på brobizz.com eller i Brobizz appen. Læs mere her.

Vær opmærksom på, at hvis du har tilknyttet en rabataftale med en af vores samarbejdspartnere som fx Øresundsbron eller Øresundslinjen, skal du selv huske at opsige denne. Dette skal du gøre hos den samarbejdspartner, du har indgået aftalen med. Du kan finde en liste med alle vores samarbejdspartnere her.

Sådan gør du:

1. Log ind på brobizz.com eller i Brobizz appen.
  2. Klik på ‘Min Profil’ øverst i højre hjørne.
  3. Klik på ‘Opsig aftale og luk profil’ nederst i højre hjørne.
  4. Bekræft opsigelsen ved at klikke på den røde knap, der kommer op på skærmen, hvor der står ‘Opsig aftale’. Ønsker du alligevel ikke at opsige din aftale, så klik på knappen ‘Annuller’.

OBS: Når du har opsagt din aftale, kan din aftale ikke genåbnes, og du kan ikke længere logge ind på brobizz.com eller i Brobizz appen og se dine ture og forbrug.

Hvis du ikke selv har mulighed for at opsige din aftale eller lukke din nummerpladebetaling eller bizz ved at logge ind på brobizz.com eller Brobizz appen, kan du tage kontakt til vores kundeservice.