Hvordan opdaterer jeg mine oplysninger?

Det er vigtigt, at oplysningerne på din profil altid er opdaterede, så du ikke går glip af vigtig serviceinformation. Du kan til hver en tid logge ind på din profil og opdatere dine kontaktoplysninger, ændre adgangskode, skifte sprog og til- eller afmelde dig vores nyhedsbrev.

Ønsker du at opdatere dit betalingskort, kan du følge guiden her.

Sådan opdaterer du dine kontaktoplysninger

Sørg altid for at opdatere dine oplysninger hos Brobizz, hvis du f.eks. får ny e-mailadresse, bopælsadresse eller nyt telefonnummer.

Sådan gør du:
  1. Log ind på brobizz.com eller i Brobizz appen.
  2. Vælg "Min Profil” i menuen på forsiden eller til venstre.
  3. Klik på “Rediger kontaktoplysninger” øverst på siden.
  4. Du kan nu redigere i følgende oplysninger: Fulde navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.
  5. Afslut ved at trykke på den grønne knap “Gem ændringer”.
  6. Hvis du har ændret din e-mailadresse, skal du huske at bekræfte ændringen ved at klikke på linket i den mail, du modtager umiddelbart efter.
  7. Din e-mailadresse er blevet ændret, når du får vist en kvittering på din skærm.

OBS: Bekræfter du ikke ændringen af din nye e-mailadresse inden for 10 minutter, vil din gamle e-mailadresse fortsat være tilknyttet din profil hos Brobizz.

Sådan ændrer du din adgangskode

Hvis du ønsker at ændre din eksisterende adgangskode til en ny, kan du logge ind og ændre den på brobizz.com eller Brobizz appen.

Sådan gør du:
  1. Log ind på brobizz.com eller i Brobizz appen.
  2. Vælg "Min Profil” i menuen på forsiden eller til venstre.
  3. Klik på “Ændr adgangskode” og fortsæt ved at klikke på den grønne knap “Ændr adgangskode”.
  4. Følg instruktionerne i den e-mail, der netop er blevet sendt til din e-mailadresse.
  5. Din adgangskode er blevet ændret, når du får vist en kvittering på din skærm.

Sådan nulstiller du din adgangskode, hvis du ikke kan logge ind

Hvis du oplever problemer med at logge ind, anbefaler vi, at du starter med at nulstille din adgangskode.

Sådan gør du:
  1. Gå til log ind-siden på brobizz.com eller i Brobizz appen.
  2. Klik på ‘Glemt adgangskode?'
  3. Indtast din e-mailadresse og klik på den grønne knap ‘Bekræft’.
  4. Følg instruktionerne og klik på linket i den e-mail, der netop er blevet sendt til din e-mailadresse. Tjek dit spamfilter, hvis mailen ikke dukker op i din indbakke.
  5. Indtast en ny adgangskode og gentag den i det næste felt, inden du gemmer ved at trykke på ‘OK’.
  6. Din adgangskode er blevet ændret, når du får vist en kvittering på din skærm.

OBS: Hvis din e-mailadresse ikke er tilknyttet en aftale hos Brobizz, vil du ikke modtage en e-mail til nulstilling af din adgangskode.

Hjælpevideo: Sådan nulstiller du din adgangskode

Jeg har ikke længere adgang til min e-mail

Hvis du ikke længere har adgang til din e-mail skal du kontakte kundeservice via vores kontaktformular, så hjælpder de dig videre.

VI anbefaler, at man opretter sig med sin personlige  e-mail fremfor med sin arbejdse-mail.

Sådan finder du dit kundenummer

Du kan finde dit kundenummer ved at logge ind på brobizz.com eller i Brobizz appen. Her vil kundenummeret fremgå i kolonnen til venstre (på en computer), eller under ‘Kontaktoplysninger’ i fanen ‘Profil’ (på en smartphone).

Du kan også finde dit kundenummer i nogle af de e-mails, vi løbende sender til dig med serviceinformation.

Hvis du stadig har problemer med at logge ind

Kan du stadig ikke logge ind, efter du har forsøgt at ændre din e-mailadresse og nulstille din adgangskode, kan du kontakte vores kundeservice for at høre om dine muligheder.