Privatkunder og erhvervskunder med varevogne og firmabiler kan læse, hvad Brobizz kan gøre for jer ved at klikke på 'Bil' i topmenuen. Erhvervskunder med lastbiler og busser henvises til at klikke på 'Lastbil' i topmenuen.

Hvad søger du?

Opdater din nummerplade eller oplysninger på din bizz

Du kan nemt opdatere oplysninger på din nummerplade-aftale og din bizz. Det gør du ved at logge ind på Min Konto eller i Brobizz appen.

Du kan selv rette i dine oplysninger. Du skal være logget ind på Min Konto - se her, hvordan du gør.

Skift nummerplade på nummerplade-aftale

Når du er logget ind skal du:

• Trykke på den grønne knap ‘Se aftaler’.
  • Finde den nummerplade-aftale, som du vil ændre oplysninger på og trykke på den i oversigten.
  • Rette nummerpladen på aftalen.
  • Trykke et vilkårligt sted på skærmen - dine oplysninger gemmes automatisk.
  • Godkende i pop-up vinduet, at oplysningerne er korrekte (eller fortryde, hvis det er forkert).

Ændring af oplysninger på bizz

Når du er logget ind skal du:

• Trykke på den grønne knap ‘Se aftaler’.
  • Finde den bizz, som du vil ændre oplysninger på og trykke på den i oversigten.
  • Rette oplysninger på aftalen.
  • Trykke et vilkårligt sted på skærmen - dine oplysninger gemmes automatisk.
  • Godkende i pop-up vinduet, at oplysningerne er korrekte (eller fortryde, hvis det er forkert).

Du kan eksempelvis rette i følgende oplysninger på din Bizz-aftale: nummerplade, landekode, køretøjstype og brændstof/drivmiddeltype.

Personlige oplysninger

Har du brug for at ændre i dine personlige oplysninger, kan du se, hvordan du gør i guiden "Hvordan opdaterer jeg generelle oplysninger på min profil"

Hvornår træder ændringerne i kraft?

Når du har ændret eller opdateret dine oplysninger på din nummerplade eller bizz, går der op til to timer, før ændringerne træder i kraft på Storebæltsbroen og op til 24 timer på vores andre samarbejdspartnere.