Min e-mail virker ikke ved login

Hvis din e-mail fejler ved login på Brobizz appen eller Min Konto, kan det skyldes, du bruger samme e-mail til flere aftaler. Derfor anbefaler vi dig i stedet at bruge dit 8-cifrede kundenummer eller 16-cifrede bizz-nummer ved login.

Se her, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan logge ind på appen eller Min Konto.

Bruger du samme mailadresse til flere aftaler?

Hvis du bruger samme mailadresse til flere aftaler, kan du få problemer med login. Vi anbefaler dig derfor at bruge dit 8-cifrede kundenummer eller 16-cifrede bizz-nummer i stedet for din mailadresse, da det er unikt for den enkelte aftale.

Du kan finde dit kundenummer under din profil i Brobizz appen og på Min Konto samt på din faktura og i servicemails, du har modtaget fra Brobizz.

Er din bizz fra en anden udbyder?

Du kan ikke logge ind på Min Konto eller i Brobizz appen, hvis du har en Øresundsbizz med en smartaftale, EasyGo+ eller Eurobizz. De hører til hos en anden udbyder, og giver ikke adgang til Brobizz. Det samme gælder, hvis du er fakturakunde.

Er din aftale spærret?

Er din aftale spærret, anbefaler vi, du prøver at logge ind på Min Konto eller i Brobizz appen, hvor du kan opdatere dit betalingskort.

Se her, hvordan du opdaterer dit betalingskort

Sådan ændrer du din e-mail, hvis du ikke kan logge ind (Kun bizz-kunder med et betalingskort tilknyttet aftalen)

Kan du ikke huske den e-mail, du har oprettet dig med på Min Konto eller i Brobizz app, har du mulighed for at nulstille den.

Sådan nulstiller du din e-mail

• På login-siden til Min Konto kan du klikke på "Problemer med login?"
  • I boksen "Nustil din e-mail" bliver du bedt om at udfylde dit bizz-nummer (16-cifre) og de sidste fire cifre af det registrerede betalingskort.
  • Klik herefter på "Send".
  • Du får nu mulighed for at skrive en ny mailadresse, som du herefter skal bekræfte ovre i din mail-indbakke.
  • Når dette er gjort, vil du modtage en midlertidig adgangskode, og du kan nu logge ind med din nye e-mail og den midlertidige adgangskode.

Husk at opdatere dine profiloplysninger og adgangskode, når du er logget ind på Min Konto, så de er korrekte til næste gang.