Vi får i øjeblikket mange henvendelser, så der kan forventes længere svartid. Vi svarer så hurtigt, vi kan. Vi anbefaler, du kontakter os via vores kontaktformular. Kontakt os her

Hvad søger du?

Hvordan opdaterer jeg generelle oplysninger på min profil?

Det er vigtigt, du altid har de rigtige oplysninger tilknyttet din profil, så undgår du at gå glip af vigtige informationer om din Brobizz-aftale.

Sådan gør du

Opdatering af profiloplysninger på Min Konto

Du kan altid ændre dine profiloplysninger på Min Konto.

• Log ind på Min Konto.
  • Klik på menupunktet 'Profiloplysninger'.
  • Husk at trykke 'gem', når du har lavet ændringerne.

Opdatering af profiloplysninger i Brobizz appen

Log ind i Brobizz appen og klik på menupunktet 'Profil' i bunden af appen.

Se her, hvordan du logger ind i appen

Profiloplysninger - klik på 'Rediger profil' i toppen
Eksempelvis:

• Dit navn
  • E-mail
  • Tlf.
  • Adresse

Opdatering af firmaoplysninger

I kan altid ændre jeres firmaoplysninger på Min Konto.

• Log ind på Min Konto
  • Klik på menupunktet 'Opdatér firmaoplysninger'. Udfyld kun de felter, der skal opdateres.
  • Udfyld 'afsenders email'.
  • Husk at trykke 'gem', når I har lavet ændringerne.

Sørg for, I har oplyst den rette email under 'faktura-mail', så I er sikre på at modtage jeres faktura.

Er der en ny ansat, der skal varetage det daglige ansvar for jeres aftale med os, er det vigtigt, at dennes kontaktoplysninger er registreret på aftalen, da I kun kan have et login pr. kundenummer.

Skift adgangskode

Når du er logget ind, kan du også skifte din adgangskode.

• Vælg menupunktet 'Mine oplysninger'.
  • Vælg 'Skift adgangskode'.
  • Indtast din nuværende kode og derefter den nye to gange.

Skal du opdatere dit betalingskort?

Du kan altid opdatere dit betalingskort på Min Konto og i Brobizz appen.

Læs mere her: Hvordan opdaterer jeg mit betalingskort?

Videoguide: Opdater dine oplysninger i Brobizz appen