Vi får i øjeblikket mange henvendelser, så der kan forventes længere svartid. Vi svarer så hurtigt, vi kan. Vi anbefaler, du kontakter os via vores kontaktformular. Kontakt os her

Hvad søger du?

Hvordan fungerer Min Konto?

Min Konto er din nemme vej til selvbetjening, når du er kunde hos Brobizz. Det gælder uanset, om du har bizz, nummerpladebetaling eller begge dele.

Fra forsiden af Min Konto bliver du præsenteret for de mest besøgte sider, så du altid har nem adgang.

Når du er logget ind på Min Konto, kan du:

Som privatkunde

• Se og ændre i dine produkter, persondata og oplysninger om betalingskort.
  • Finde en oversigt over det forbrug, der har været på de betalingsmidler, du har, eller har haft, tilknyttet til din profil hos Brobizz.
  • Bestille ekstra bizz eller nummerpladebetaling.
  • Lave en ombytning af din bizz.

Når du laver en ændring, skal du huske at klikke på den grønne 'Gem'-knap.

Som erhvervskunde

• Se og ændre i jeres produkter, firmaoplysninger og oplysninger om betalingskort.
  • Finde en oversigt over det forbrug, der har været på de betalingsmidler I har, eller har haft tilknyttet til jeres profil hos Brobizz.
  • Se og downloade en månedsspecifikation samt jeres fakturer, hvis I har en faktura-aftale.
  • Bestille ekstra bizz eller nummerpladebetaling.
  • Tilmelde jer til BroPas-aftalen på Øresundsbron.

Sådan logger du ind og ud af Min Konto

Sådan logger du ind på Min Konto

For at logge ind på din profil, skal du gå til Min Konto på brobizz.com og angive et af følgende i det øverste felt og din adgangskode i det nederste:

• E-mail
    Kan kun anvendes, hvis e-mailadressen er unik. Har du samme e-mailadresse på flere konti, kan du logge ind med dit kundenummer, nummeret på din bizz eller brugernavn, hvis du har oprettet sådan et.

• Kundenummer
    Kundenummeret finder du i den mailbekræftelse, du modtog i forbindelse med din bestilling af bizz eller nummerplade. Det fremgår også på betalingsspecifikationer og betalingsanmodninger.

• Bizz-nummer
    16-cifret tal, som du finder på den smalle lange side af din bizz. Nummeret starter typisk med 9208 eller 9780.

• Brugernavn
    Du kan oprette dit eget personlige brugernavn. Det kan være lettere for dig at huske. Det gør du efter login under 'Profiloplysninger'.

Vær opmærksom på

Hvis du ved login sætter kryds i ‘Husk mig’, har du mulighed for, at sige ja tak til, at vi via cookies gemmer dine login informationer på Min Konto login-siden. Det vil betyde, du fremover ikke skal indtaste dine login-informationer, når du besøger Min Konto på brobizz.com.

Sådan logger du ud af Min Konto

Hvis du selv vil logge ud af Min Konto, skal du klikke på 'Logout' ved siden af flagene.

Du vil automatisk blive logget ud af Min Konto efter 15 minutter, hvis der ikke er aktivitet på siden.

Jeg har glemt min adgangskode som privatkunde

Nulstil din adgangskode

Har du glemt din adgangskode kan du klikke her 'Jeg har glemt min adgangskode' og indtaste en af dine login muligheder (e-mail, bizz-nummer, kundenummer eller brugernavn).

Vi sender dig en mail med link til nulstilling af adgangskoden. Linket sendes til den mailadresse, der er registreret på den konto, du har glemt koden til.

Har du ikke fået mailen med link til nulstilling?

Hvis du ikke har fået mailen kan det skyldes flere ting.

• Mailen kan være gået i dit spamfilter/uønsket post. Mailen kommer fra Brobizz (noreply@brobizz.com) og emnefeltet er "Glemt adgangskode". Du kan trygt åbne den.
  • Hvis du har fået ny mailadresse. og derfor ikke har adgang til mailen med nulstillingslink.

Ingen adgang til gammel mailadresse

Har du ikke adgang til din gamle mail, kan du kontakte kundeservice - notér i beskrivelsen, at du ikke har adgang til din mail.

Kontakt kundeservice som privatkunde her

Du skal oplyse så mange informationer som muligt for at identificere dig i forhold til din konto.

Du skal som minimum oplyse:

• Bizz-nummer eller kundenummer

Og to af følgende:

• Navn
  • Adresse
  • Gammel mailadresse
  • Hvor din bizz/nummerplade senest har være brugt

Vær opmærksom på

Det er vigtigt, du oplyser, hvilken mailadresse, der skal være den nye.

Jeg har glemt min adgangskode som erhvervskunde

Nulstil din adgangskode

Har du glemt din adgangskode kan du klikke her 'Jeg har glemt min adgangskode' og indtaste en af dine login muligheder (e-mail, bizz-nummer, kundenummer eller brugernavn).

Vi sender dig en mail med link til nulstilling af adgangskoden. Linket sendes til den mailadresse, der er registreret på den konto, du har glemt koden til.

Har du ikke fået mailen med link til nulstilling?

Hvis du ikke har fået mailen kan det skyldes flere ting.

• Mailen kan være gået i dit spamfilter/uønsket post. Mailen kommer fra Brobizz (noreply@brobizz.com) og emnefeltet er "Glemt adgangskode". Du kan trygt åbne den.
  • Hvis du har fået ny mailadresse, og derfor ikke har adgang til mailen med nulstillingslink.

Har I ingen adgang til gammel mailadresse

Mangler I adgangen til den mailadresse, der er registreret på aftalen i dag, kan I kontakte kundeservice - notér i beskrivelsen, at I ikke har adgang til jeres mail.

Kontakt kundeservice som erhvervskunde på btb@brobizz.com.

Du skal oplyse så mange informationer som muligt for at identificere din virksomhed i forhold til den konto, den er oprettet under.

Du skal som minimum oplyse:

• Kundenummer eller CVR-nummer samt din virksomhed.

Vær opmærksom på

Det er vigtigt, du oplyser, hvilken mailadresse, der skal være den nye.

Videoguide: Sådan logger du ind på Min Konto