Privatkunder og erhvervskunder med varevogne og firmabiler kan læse, hvad Brobizz kan gøre for jer ved at klikke på 'Bil' i topmenuen. Erhvervskunder med lastbiler og busser henvises til at klikke på 'Lastbil' i topmenuen.

Hvad søger du?

Hvordan bestiller jeg en bizz eller nummerpladebetaling?

Du kan nemt bestille en bizz, nummerpladebetaling eller begge dele via Min Konto på brobizz.com samt i vores app.

Du kan altid logge ind på Min Konto eller i Brobizz appen og ændre dine oplysninger, tilmelde dig nummerpladebetaling eller bestille en ny bizz.

Sådan bestiller du på Min Konto

1. Tryk på Bestil-knappen i øverste højre hjørne her på vores website.
  2. Har du ikke en profil, skal du oprette den med navn, adresse, mail og adgangskode. Har du allerede en profil, skal du bare logge ind og klikke på Bestil.
  3. Vælg, om du vil bestille bizz, nummerpladebetaling eller begge dele, og skriv bilens registreringsnummer.*
  4. Indtast oplysningerne på dit betalingskort eller benzinkort.
  5. Godkend bestillingen.

* Hvis du bestiller nummerpladebetaling, og den nummerplade, du indtaster, er oprettet på en anden profil, vil den være inaktiv på den nye, indtil du opsiger den på den gamle/anden profil. På den nye vil nummerpladen stå som aktiv, selvom den ikke er det.

Det er muligt at give din bizz et referencenavn, så den let kan identificeres ved flere betalingsenheder på din konto.

Se også: Hvordan fungerer Min Konto?

Sådan bestiller du i Brobizz appen

1. Login i appen. Hvis du endnu ikke er kunde, skal du oprette en profil og lave en personlig kode. Du kan altid lave bestillinger, når du efterfølgende logger ind.
  2. Vælg menupunktet 'Profil' nederst i appen
  3. Klik på enten 'Mine Brobizz' eller 'Mine nummerpladebetalinger'
  4. Udfyld de nødvendige informationer*
  5. Tilknyt et betalingskort og accepter aftale- og handelsbetingelser (kortet kan være det samme som på dine andre bizz/nummerplader)
  6. Afslut ved at trykke på Bestil-knappen nederst

* Hvis du bestiller nummerpladebetaling, og den nummerplade, du indtaster, er oprettet på en anden profil, vil den være inaktiv på den nye, indtil du opsiger den på den gamle/anden profil. På den nye vil nummerpladen stå som aktiv, selvom den ikke er det.

Det er muligt at give din bizz et referencenavn, så den let kan identificeres ved flere betalingsenheder på din konto.

Se også: Hvordan fungerer Brobizz appen?

Verificering med NemID

Fra januar 2021 skal alle onlinebutikker i EU have 2-faktor godkendelse på deres webshop. Det betyder, du bliver bedt om at verificere dig med NemID nøgleapp, når du bestiller via Brobizz.com.

Det er ikke længere muligt at bruge det fysiske nøglekort af papir, så du skal i stedet downloade NemID nøgleapp til din telefon.

Hvis du ikke har mulighed for at benytte NemID nøgleapp, kan du via din bank blive oprettet, så du i stedet kan få en SMS-kode tilsendt ved online bestillinger.

Har du yderligere spørgsmål til NemID, skal du kontakte din bank.

Se en videoguide hos Nets her

Vær opmærksom på

Bestilling af bizz:

Der er leveringstid på 5-10 hverdage på bizz, og den koster et engangsbeløb på 200 kr.

Vi anbefaler, at din betaling med bizz-aftale er opdateret med din bils registreringsnummer, køretøjstype samt indregistreringsland. På den måde vil din opkrævning stadig ske via Brobizz, hvis din bizz ikke kan aflæses i et betalingsanlæg.

Bestilling af nummerpladebetaling:

Det koster ikke noget at bestille nummerpladebetaling, og den er aktiv inden for 24 timer.

Hvis din bil er ny, kan der gå op til 14 dage, før du kan bestille nummerpladebetaling. Dette skyldes, at der går lidt tid, før vi modtager oplysningerne fra Motorregistret.