Hvad søger du?

Hvordan bestiller jeg bizz og nummerpladebetaling?

Du kan nemt bestille en bizz, nummerpladebetaling eller begge dele her på brobizz.com og i vores app. OBS: Du kan som privatkunde ikke længere vælge et benzinkort som betalingsmiddel.

Vær opmærksom på, at man ikke kan bruge nummerpladebetaling på veteranbiler, da nummerpladen på den type bil ikke er reflekterende og derfor ikke kan læses. 

Sådan bestiller du hos Brobizz

Sådan bestiller du på Min Konto

 1. Tryk på Bestil-knappen i øverste højre hjørne her på vores website.
 2. Har du ikke en profil, skal du oprette den med navn, adresse, mail og adgangskode. Har du allerede en profil, skal du bare logge ind og klikke på Bestil.
 3. Vælg, om du vil bestille bizz, nummerpladebetaling eller begge dele, og skriv køretøjets registreringsnummer*.
 4. Indtast oplysningerne på dit betalingskort. OBS: Du kan som privatkunde ikke længere vælge et benzinkort som betalingsmiddel.
 5. Godkend bestillingen.

*Hvis du bestiller nummerpladebetaling, og den nummerplade du indtaster, er oprettet på en anden profil, vil den være inaktiv på den nye, indtil du opsiger den på den gamle/anden profil. På den nye vil nummerpladen stå som aktiv, selvom den ikke er det.

Det er muligt at give din bizz et referencenavn, så den let kan identificeres ved flere betalingsenheder på din konto.

Se også: Hvordan fungerer Min Konto?

Sådan bestiller du i Brobizz appen

 1. Login i appen. Hvis du endnu ikke er kunde, skal du oprette en profil og lave en personlig kode. Du kan altid lave bestillinger, når du efterfølgende logger ind.
 2. Vælg menupunktet 'Profil' nederst i appen.
 3. Klik på enten 'Mine bizz' eller 'Mine nummerpladebetalinger'.
 4. Udfyld de nødvendige informationer*. 
 5. Det er også muligt at give din bizz et referencenavn, så den let kan identificeres ved flere betalingsenheder på din konto.
 6. Tilknyt et betalingskort og accepter aftale- og handelsbetingelser. Vi anbefaler, at du benytter samme betalingskort på alle dine produkter (bizz/nummerplader).
 7. Afslut ved at trykke på knappen "Bestil nummerpladebetaling" nederst på siden.

bestil NPB i app

*Hvis du bestiller nummerpladebetaling, og den nummerplade, du indtaster, er oprettet på en anden profil, vil den være inaktiv på den nye, indtil du opsiger den på den gamle/anden profil. På den nye vil nummerpladen stå som aktiv, selvom den ikke er det.

Se også: Hvordan fungerer Brobizz appen?

Sådan bestiller du en bizz

Vær opmærksom på, at der er leveringstid på 5-10 hverdage på en bizz.

1. Vælg menupunktet 'Bestil bizz'. I bestillingen bliver du først bedt om at:

 • Give din bizz et navn* (valgfrit)
 • Indtaste indregistreringsland
 • Indtaste nummerplade/registreringsnummer
 • Vælge Køretøjstype

Vi anbefaler, at din bizz-aftale er opdateret med din bils registreringsnummer, køretøjstype samt indregistreringsland. På den måde vil din opkrævning stadig ske via Brobizz, hvis din bizz ikke kan aflæses i et betalingsanlæg.

*Det er muligt at give din bizz et referencenavn, så den let kan identificeres ved flere betalingsenheder på din konto.


2. Klik på næste:
Når du er færdig med at oprette din ekstra-bestilling, skal du klikke på 'Næste'. Skal du oprette flere bizzer på én gang, kan du klikke på 'Opret endnu en betalingsaftale', så vil dine allerede indtastede bestilling blive gemt som en oversigt på toppen af siden.


3. Godkend din leveringsadresse / vælg din leveringsadresse:
Ønsker du, vi sender din bizz til en anden adresse, end den, der er oplyst på din konto, har du mulighed for at indtaste den her.


4. Betaling

Som privatkunde:

 • Du skal nu godkende vores aftale- og handelsbetingelser (du kan samtidig tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret).
 • Tryk nu på “betal med kreditkort”. OBS: Du kan som privatkunde ikke længere vælge et benzinkort som betalingsmiddel.
 • Udfyld dine kortinformationer og tryk på “registrer kort”.

Sådan bestiller du nummerpladebetaling

Der går 20 minutter fra du bestiller til din nummerpladebetaling virker på Storebæltsbroen, mens der kan gå op til 24 timer hos andre partnere som fx Øresundsbron.

1. Vælg menupunktet “Bestil nummerpladebetaling“. I bestillingen bliver du først bedt om at:

 • Give din nummerpladebetaling et navn* (valgfrit)
 • Indtaste indregistreringsland. Her skal du være opmærksom på du kun kan benytte en dansk indregistreret bil.
 • Indtaste registreringsnummer på den bil, du vil tilmelde nummerpladebetaling

*Det er muligt at give din nummerpladebetaling et referencenavn, så denne enhed let kan identificeres ved flere betalingsenheder på din konto.

2. Klik på næste

Når du er færdig med at oprette din ekstra bestilling, skal du klikke på 'Næste'. Skal du oprette flere nummerpladebetalinger på én gang, kan du klikke på 'Opret endnu en betalingsaftale', så vil dine allerede indtastede bestilling blive gemt som en oversigt, på toppen af siden.

3. Betaling

Som privatkunde:

 • Du skal nu godkende vores aftale- og handelsbetingelser (du kan samtidig tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret).
 • Derefter skal du trykke på “betal med kreditkort”. OBS: Du kan som privatkunde ikke længere vælge et benzinkort som betalingsmiddel.
 • Udfyld dine kortinformationer og tryk på “registrer kort”.

Som erhvervskunde:

 • I skal nu vælge, om I ønsker jeres aftale tilknyttet jeres kreditkort eller faktura-aftale. Hvis I allerede har en faktura-aftale med os, vil denne betalingsform allerede være udfyldt.
 • Godkende vores aftalebetingelser og handelsbetingelser (I kan samtidig tilmelde jer vores nyhedsbrev, så I altid er opdateret)
 • Når I har valgt den betalingsform, I ønsker, trykker I på “betal med kreditkort/faktura-aftale”.
 • Udfyld jeres kortinformationer og tryk på “registrer kort”

Spørgsmål og svar til bestilling

Hvorfor skal jeg verificere med NemID / MitID?

Fra januar 2021 skal alle onlinebutikker i EU have 2-faktor godkendelse på deres webshop. Det betyder, du bliver bedt om at verificere dig med NemID / MitID appen, når du foretager en bestilling via Brobizz.com.

Det er derfor ikke længere muligt at bruge det fysiske nøglekort af papir, så du skal i stedet downloade NemID / MitID appen til din telefon.

Har du brug for hjælp? 

Hvis du har brug for hjælp til godkendelse med NemID, kan du følge NETS' videoguide her.

Hvis du ønsker at vide mere om dine muligheder og finde et alternativ til at downloade en app, hvis du ikke har en smartphone, kan du læse mere på NETS' hjemmeside her. 

Hvis du ikke har mulighed for at benytte NemID eller MitID, kan du kontakte din bank eller kortudbyder.

Hvilke betalingskort kan jeg benytte hos Brobizz?

Vi accepterer følgende betalingsmidler: 

*Pr. den 2. januar 2023 har Brobizz fået nye handelsbetingelser. Det er ikke længere muligt at tilknytte et benzinkort, når man som privatkunde vil opdatere et betalingskort eller bestille en ny en bizz eller nummerpladebetaling.

Betaling med Mastercard

Det er muligt at betale med Mastercard hos Brobizz. Vær dog opmærksom på, at hvis du bruger et Mastercard, skal du huske at aktivere det til internetbetaling i din netbank. 

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk