Hvordan bestiller jeg bizz og nummerpladebetaling?

Du kan nemt bestille en bizz, nummerpladebetaling eller begge dele her på brobizz.com og i vores app.

Sådan bestiller du hos Brobizz

Sådan bestiller du på Min Konto

1. Tryk på Bestil-knappen i øverste højre hjørne her på vores website.
  2. Har du ikke en profil, skal du oprette den med navn, adresse, mail og adgangskode. Har du allerede en profil, skal du bare logge ind og klikke på Bestil.
  3. Vælg, om du vil bestille bizz, nummerpladebetaling eller begge dele, og skriv bilens registreringsnummer.*
  4. Indtast oplysningerne på dit betalingskort eller benzinkort.
  5. Godkend bestillingen.

*Hvis du bestiller nummerpladebetaling, og den nummerplade du indtaster, er oprettet på en anden profil, vil den være inaktiv på den nye, indtil du opsiger den på den gamle/anden profil. På den nye vil nummerpladen stå som aktiv, selvom den ikke er det.

Det er muligt at give din bizz et referencenavn, så den let kan identificeres ved flere betalingsenheder på din konto.

Se også: Hvordan fungerer Min Konto?

Sådan bestiller du i Brobizz appen

1. Login i appen. Hvis du endnu ikke er kunde, skal du oprette en profil og lave en personlig kode. Du kan altid lave bestillinger, når du efterfølgende logger ind.
  2. Vælg menupunktet 'Profil' nederst i appen.
  3. Klik på enten 'Mine Brobizz' eller 'Mine nummerpladebetalinger'.
  4. Udfyld de nødvendige informationer*.
  5. Tilknyt et betalingskort og accepter aftale- og handelsbetingelser (kortet kan være det samme som på dine andre bizz/nummerplader).
  6. Afslut ved at trykke på Bestil-knappen nederst i appen.

*Hvis du bestiller nummerpladebetaling, og den nummerplade, du indtaster, er oprettet på en anden profil, vil den være inaktiv på den nye, indtil du opsiger den på den gamle/anden profil. På den nye vil nummerpladen stå som aktiv, selvom den ikke er det.

Det er muligt at give din bizz et referencenavn, så den let kan identificeres ved flere betalingsenheder på din konto.

Se også: Hvordan fungerer Brobizz appen?

Sådan bestiller du en bizz

Vær opmærksom på, at der er leveringstid på 5-10 hverdage på en bizz.

1. Vælg menupunktet 'Bestil bizz'. I bestillingen bliver du først bedt om at:

• Give din bizz et navn* (valgfrit)
  • Indtaste indregistreringsland
  • Indtaste nummerplade/registreringsnummer
  • Vælge Køretøjstype

Vi anbefaler, at din bizz-aftale er opdateret med din bils registreringsnummer, køretøjstype samt indregistreringsland. På den måde vil din opkrævning stadig ske via Brobizz, hvis din bizz ikke kan aflæses i et betalingsanlæg.

*Det er muligt at give din bizz et referencenavn, så den let kan identificeres ved flere betalingsenheder på din konto.

2. Klik på næste:
Når du er færdig med at oprette din ekstra-bestilling, skal du klikke på 'Næste'. Skal du oprette flere bizzer på én gang, kan du klikke på 'Opret endnu en betalingsaftale', så vil dine allerede indtastede bestilling blive gemt som en oversigt på toppen af siden.

3. Godkend din leveringsadresse / vælg din leveringsadresse:
Ønsker du, vi sender din bizz til en anden adresse, end den, der er oplyst på din konto, har du mulighed for at indtaste den her.

4. Betaling

Som privatkunde:

• Du skal nu vælge om du ønsker din aftale tilknyttet dit kreditkort eller benzinkort.
  • Godkende vores aftalebetingelser og handelsbetingelser (du kan samtidig tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret)
  • Når du har valgt den betalingsform, du ønsker, trykker du på “betal med kreditkort/benzinkort”
  • Udfyld dine kortinformationer og tryk på “registrer kort”

Som erhvervskunde:

• I skal nu vælge, om I ønsker jeres aftale tilknyttet jeres kreditkort, benzinkort eller faktura-aftale. Hvis I allerede har en faktura-aftale med os, vil denne betalingsform allerede være udfyldt.
  • Godkende vores aftalebetingelser og handelsbetingelser (I kan samtidig tilmelde jer vores nyhedsbrev, så I altid er opdateret)
  • Når I har valgt den betalingsform, I ønsker, trykker I på "betal med kreditkort/benzinkort/faktura-aftale"
  • Udfyld jeres informationer og tryk på "registrer kort/faktura-aftale"

Sådan bestiller du nummerpladebetaling

Din nummerpladebetaling virker 20 min. efter tilmelding på Storebæltsbroen, mens der går op til 24 timer hos andre partnere.

1. Vælg menupunktet “Bestil PayByPlate/nummerpladeaflæser“. I bestillingen bliver du først bedt om at:

• Give din nummerpladeaflæser et navn* (valgfrit)
  • Indtaste indregistreringsland. Her skal du være opmærksom på du kun kan benytte en dansk indregistreret bil.
  • Indtaste registreringsnummer på den bil, du vil tilmelde nummerpladebetaling

*Det er muligt at give din nummerpladeaflæser et referencenavn, så denne enhed let kan identificeres ved flere betalingsenheder på din konto.

2. Klik på næste

Når du er færdig med at oprette din ekstra bestilling, skal du klikke på 'Næste'. Skal du oprette flere nummerpladebetalinger på én gang, kan du klikke på 'Opret endnu en betalingsaftale', så vil dine allerede indtastede bestilling blive gemt som en oversigt, på toppen af siden.

3. Betaling

Som privatkunde:

• Du skal nu vælge om du ønsker din aftale tilknyttet dit kreditkort eller benzinkort.
  • Godkende vores aftalebetingelser og handelsbetingelser (du kan samtidig tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret)
  • Når du har valgt den betalingsform, du ønsker, trykker du på “betal med kreditkort/benzinkort”
  • Udfyld dine kortinformationer og tryk på “registrer kort”

Som erhvervskunde:

• I skal nu vælge, om I ønsker jeres aftale tilknyttet jeres kreditkort, benzinkort eller faktura-aftale. Hvis I allerede har en faktura-aftale med os, vil denne betalingsform allerede være udfyldt.
  • Godkende vores aftalebetingelser og handelsbetingelser (I kan samtidig tilmelde jer vores nyhedsbrev, så I altid er opdateret)
  • Når I har valgt den betalingsform, I ønsker, trykker I på “betal med kreditkort/benzinkort/faktura-aftale”.
  • Udfyld jeres kortinformationer og tryk på “registrer kort”

Verificering med NemID

Fra januar 2021 skal alle onlinebutikker i EU have 2-faktor godkendelse på deres webshop. Det betyder, du bliver bedt om at verificere dig med NemID nøgleapp, når du bestiller via Brobizz.com.

Det er ikke længere muligt at bruge det fysiske nøglekort af papir, så du skal i stedet downloade NemID nøgleapp til din telefon.

Har du yderligere spørgsmål til NemID, skal du kontakte din bank.

Hvilke betalingskort og benzinkort kan jeg benytte hos Brobizz?

Vi accepterer følgende betalingsmidler:

Betaling med Mastercard

Det er muligt at betale med Mastercard hos Brobizz. Vær dog opmærksom på, at hvis du bruger et Mastercard, skal du huske at aktivere det til internetbetaling i din netbank.

Betaling med benzinkort

Det er muligt at betale med benzinkort hos Brobizz. Vi gør dog opmærksom på, at det ikke er muligt at benytte Routex benzinkort og Shell Card Privat som betalingsmiddel.

Videoguide: Sådan bestiller du i Brobizz appen