Privatkunder og erhvervskunder med varevogne og firmabiler kan læse, hvad Brobizz kan gøre for jer ved at klikke på 'Bil' i topmenuen. Erhvervskunder med lastbiler og busser henvises til at klikke på 'Lastbil' i topmenuen.

Hvad søger du?

Hvor ser jeg om min bizz eller nummerplade er aktiv?

På Min Konto og i Brobizz appen finder du en oversigt over alle de aftaler (betaling med bizz eller nummerplade), du har hos os, og du kan også se status på dine aftaler.

Se om din bizz eller nummerpladebetaling er aktiv

På Min Konto

Husk, du skal være logget ind - læs her, hvordan du gør.

Dine muligheder

1. Når du er logget ind på Min Konto, kan du trykke på den grønne knap 'Se aftaler' så kommer du direkte til din aftaleoversigt.

2. Det er også muligt at finde din aftaleoversigt på denne måde: Gå til menupunktet 'Mine Aftaler' og klik derefter på 'Aftaleoversigt'.

Aftaleoversigten viser dig blandt andet, hvilken nummerplade du har tilknyttet, bilmærke/model, reference (hvis du har navngivet din aftale), betalingsmetode og status på det enkelte produkt (aktiv/inaktiv).

I Brobizz appen

Husk, du skal være logget ind - læs her, hvordan du gør.

Dine muligheder

1. Når du er logget ind i appen, får du med det samme et overblik - du finder det i toppen af ‘Hjem’-siden. Lige under dit navn, kan du scrolle frem og tilbage mellem de aftaler om betaling med bizz eller nummerplade, som du har. Der kan du også se, om de er aktive.
  2. Du kan også se alle dine aftaler ved at trykke på menupunktet ‘Profil’, så får du mulighed for at vælge dine aftaler.

Uanset, hvilken vej ind til din aftaleoversigt, du vælger, kan du altid se, om du har en særaftale/lokalaftale med nogle af vores partnere.

Har du en særaftale? (lokalaftale)

En særaftale/lokalaftale er en aftale, du kan have indgået med en af vores partnere, for eksempelvis at få rabat på dine ture eller at kunne betale med bizz eller nummerplade. Læs mere om Partnere & lokalaftaler her.

Du kan se særaftaler tilknyttet din bizz eller nummerplade på din aftaleoversigt ved at downloade den.

Når du er under 'Mine aftaler', klikker du på den grønne knap 'Download aftaleoversigt'. Du kan hente den som pdf eller excel-fil. Husk at trykke på 'OK'.

Videoguide:

Se her, hvordan du ved login i Brobizz appen, kan tjekke om din bizz/nummerpladebetaling er aktiv.