Privatkunder og erhvervskunder med varevogne og firmabiler kan læse, hvad Brobizz kan gøre for jer ved at klikke på 'Bil' i topmenuen. Erhvervskunder med lastbiler og busser henvises til at klikke på 'Lastbil' i topmenuen.

Hvad søger du?

Bestil ekstra bizz eller nummerpladebetaling i Min Konto

Bestilling af en bizz, nummerpladebetaling eller begge dele kan ske her på brobizz.com. Vælg blot 'Bestil' i øverste højre hjørne, opret en profil eller login på Min Konto. Udfyld og godkend din ordre - så klarer vi resten.

Du kan nemt bestille både ekstra bizz eller nummerpladebetaling på Min Konto. Klik på de to muligheder herunder, så får du en guide.

Husk, at du skal være logget ind - læs guiden til login i Min Konto.

Bestilling af ekstra bizz

Vær opmærksom på, at der er leveringstid på 5-10 hverdage på en bizz.

1. Vælg menupunktet 'Bestil bizz'. I bestillingen bliver du først bedt om at:

• Give din bizz et navn* (valgfrit)
  • Indtaste indregistreringsland
  • Indtaste nummerplade/registreringsnummer
  • Vælge Køretøjstype

Vi anbefaler, at din bizz-aftale er opdateret med din bils registreringsnummer, køretøjstype samt indregistreringsland. På den måde vil din opkrævning stadig ske via Brobizz, hvis din bizz ikke kan aflæses i et betalingsanlæg.

*Det er muligt at give din bizz et referencenavn, så den let kan identificeres ved flere betalingsenheder på din konto.

2. Klik på næste:
Når du er færdig med at oprette din ekstra-bestilling, skal du klikke på 'Næste'. Skal du oprette flere bizzer på én gang, kan du klikke på 'Opret endnu en betalingsaftale', så vil dine allerede indtastede bestilling blive gemt som en oversigt på toppen af siden.

3. Godkend din leveringsadresse / vælg din leveringsadresse:
Ønsker du, vi sender din bizz til en anden adresse, end den, der er oplyst på din konto, har du mulighed for at indtaste den her.

4. Betaling

Som privatkunde:

• Du skal nu vælge om du ønsker din aftale tilknyttet dit kreditkort eller benzinkort.
  • Godkende vores aftalebetingelser og handelsbetingelser (du kan samtidig tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret)
  • Når du har valgt den betalingsform, du ønsker, trykker du på “betal med kreditkort/benzinkort”
  • Udfyld dine kortinformationer og tryk på “registrer kort”

Som erhvervskunde:

• I skal nu vælge, om I ønsker jeres aftale tilknyttet jeres kreditkort, benzinkort eller faktura-aftale. Hvis I allerede har en faktura-aftale med os, vil denne betalingsform allerede være udfyldt.
  • Godkende vores aftalebetingelser og handelsbetingelser (I kan samtidig tilmelde jer vores nyhedsbrev, så I altid er opdateret)
  • Når I har valgt den betalingsform, I ønsker, trykker I på "betal med kreditkort/benzinkort/faktura-aftale"
  • Udfyld jeres informationer og tryk på "registrer kort/faktura-aftale"

Du har nu bestilt en ekstra bizz.

Bestilling af nummerpladebetaling

Din nummerpladebetaling virker 20 min. efter tilmelding på Storebæltsbroen, mens der går op til 24 timer hos andre partnere.

1. Vælg menupunktet “Bestil PayByPlate/nummerpladeaflæser“. I bestillingen bliver du først bedt om at:

• Give din nummerpladeaflæser et navn* (valgfrit)
  • Indtaste indregistreringsland. Her skal du være opmærksom på du kun kan benytte en dansk indregistreret bil.
  • Indtaste registreringsnummer på den bil, du vil tilmelde nummerpladebetaling

*Det er muligt at give din nummerpladeaflæser et referencenavn, så denne enhed let kan identificeres ved flere betalingsenheder på din konto.

2. Klik på næste

Når du er færdig med at oprette din ekstra bestilling, skal du klikke på 'Næste'. Skal du oprette flere nummerpladebetalinger på én gang, kan du klikke på 'Opret endnu en betalingsaftale', så vil dine allerede indtastede bestilling blive gemt som en oversigt, på toppen af siden.

3. Betaling

Som privatkunde:

• Du skal nu vælge om du ønsker din aftale tilknyttet dit kreditkort eller benzinkort.
  • Godkende vores aftalebetingelser og handelsbetingelser (du kan samtidig tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret)
  • Når du har valgt den betalingsform, du ønsker, trykker du på “betal med kreditkort/benzinkort”
  • Udfyld dine kortinformationer og tryk på “registrer kort”

Som erhvervskunde:

• I skal nu vælge, om I ønsker jeres aftale tilknyttet jeres kreditkort, benzinkort eller faktura-aftale. Hvis I allerede har en faktura-aftale med os, vil denne betalingsform allerede være udfyldt.
  • Godkende vores aftalebetingelser og handelsbetingelser (I kan samtidig tilmelde jer vores nyhedsbrev, så I altid er opdateret)
  • Når I har valgt den betalingsform, I ønsker, trykker I på “betal med kreditkort/benzinkort/faktura-aftale”.
  • Udfyld jeres kortinformationer og tryk på “registrer kort”

Du har nu bestilt en ekstra aftale om nummerpladebetaling. Den vil være aktiv inden for 20 minutter på Storebæltsbroen, og inden for 24 timer på Øresundsbron.

Hvis din bil er ny, kan der gå op til en uge, før du kan bestille nummerpladebetaling. Dette skyldes, at der går op til en uge, før vi modtager oplysningerne fra Motorregistret.

Verificering med NemID

Fra januar 2021 skal alle onlinebutikker i EU have 2-faktor godkendelse på deres webshop. Det betyder, du bliver bedt om at verificere dig med NemID nøgleapp, når du bestiller via Brobizz.com.

Det er ikke længere muligt at bruge det fysiske nøglekort af papir, så du skal i stedet downloade NemID nøgleapp til din telefon.

Har du yderligere spørgsmål til NemID, skal du kontakte din bank.

Er du ikke kunde endnu?

• Opret profil først - læs her, hvordan du bliver kunde.
  • Bestil i oprettelsen af profil.
  • Du får tilsendt en kode, og kan altid lave ekstra bestillinger, når du efterfølgende logger ind.