Vi har desværre længere ventetid på telefonen end normalt. Du kan ofte finde svar på dine spørgsmål på vores hjælpesider. Besøg hjælpesiderne

Hvad søger du?

Velkommen til Min Konto - hvad er det?

Min Konto er din nemme vej til selvbetjening, når du er kunde hos Brobizz. Det gælder, uanset, om du har bizz, nummerpladebetaling (PayByPlate) eller begge dele.

Fra forsiden af Min Konto bliver du præsenteret for de mest besøgte sider, så du altid har nem adgang.

Når du er logget ind kan du:

• Se og ændre i dine produkter, persondata og oplysninger om betalingskort.
  • Finde en oversigt over det forbrug, der har været på de betalingsmidler du har, eller har haft, tilknyttet til din profil hos Brobizz.
  • Bestille ekstra bizz eller betaling med nummerplade (PayByPlate).

Når du laver en ændring skal du huske at klikke på den grønne ‘Gem’-knap.