Se forbrug på din bizz eller nummerplade

Du kan altid følge dit forbrug, eksempelvis ture over en bro, parkeringer eller en tur med en færge, på Min Konto. Du kan også gemme en fil med dit samlede forbrug.

Sådan finder du dit forbrug og dine ture

Husk at du skal være logget ind - læs her hvordan du gør.

1. Tryk på den grønne knap 'Følg forbrug/ture'
Her kan du se følgende:

• Hvornår dit forbrug er foretaget
  • Hvilket sted, du har betalt med bizz eller nummerplade
  • Hvilken bizz eller nummerplade, du har benyttet
  • Beløbet på din opkrævning

2. Gem dit forbrug - tryk på den grønne knap ‘Gem dine ture’
Her kan du valgfrit udfylde:

• Hvilket filformat du ønsker den gemt i (pdf og excel)
  • Identifikation, altså hvilken aftale du ønsker turene gemt for
  • Til og fra dato
  • Nummerplade
  • Reference (det navn, du kan have givet din aftale)

Når du har udfyldt felterne trykker du på den grønne knap “OK”, din oversigt vil derefter åbne sig i det ønskede format, og den er nu klar til at gemme på din computer.