Jeg vil ændre e-mailadressen på min profil

Kan du ikke logge ind, men vil ændre e-mail?

Hvis du vil ændre den tilknyttede e-mailadresse, kan du rette skriftlig henvendelse til kundeservice – det gør du ved at skrive til os via Kundeservice kontaktformularen.

Før vi kan ændre din mail, skal vi have din accept, og det er vigtigt, at du i feltet 'beskrivelse' oplyser så mange informationer som muligt, for at vi kan identificere dig i forhold til din konto.

I feltet 'Beskrivelse' skal du oplyse følgende:

• Navn
  • Adresse
  • Bizz-nummer eller kundenummer
  • Den e-mail, du ønsker tilknyttet din profil

Og som minimum to af følgende:

• Gammel e-mail adresse
  • Hvor din bizz/nummerplade senest har være brugt
  • De seks første og sidste fire cifre i det kort, du har tilknyttet bizz eller nummerpladebetaling

Vær opmærksom på

Det er vigtigt, at du oplyser, hvilken e-mail adresse der skal være den nye.

Du kan til enhver tid selv ændre e-mailadressen på din egen profil ved at logge ind på Min Konto. Du finder det under 'Profiloplysninger'.

Se her hvordan du logger ind

Se her hvordan du opdaterer generelle oplysninger