Vi har desværre længere ventetid på telefonen end normalt. Du kan ofte finde svar på dine spørgsmål på vores hjælpesider. Besøg hjælpesiderne

Hvad søger du?

Jeg vil ændre e-mailadressen på min profil

Du kan til enhver tid ændre e-mailadressen på din egen profil ved at logge ind på Min Konto. Du finder det under 'Profiloplysninger'.

Se her hvordan du logger ind

Se her hvordan du opdaterer generelle oplysninger

Kan du ikke logge ind?

Hvis du vil ændre den tilknyttede e-mailadresse, kan du rette skriftlig henvendelse til kundeservice – det gør du ved at skrive til os via Kundeservice kontaktformularen.

Før vi kan ændre din mail, skal vi have din accept, og det er vigtigt, at du i feltet 'beskrivelse' oplyser så mange informationer som muligt, for at vi kan identificere dig i forhold til din konto.

Du skal som minimum oplyse:

• Bizz-nummer eller kundenummer
  • Den e-mail, du ønsker tilknyttet din profil

Og to af følgende:

• Navn
  • Adresse
  • Gammel e-mail adresse
  • Hvor din bizz/nummerplade senest har være brugt
  • De sidste fire cifre i det kort, du har tilknyttet bizz eller nummerpladebetaling

Vær opmærksom på

Det er vigtigt, at du oplyser, hvilken e-mail adresse der skal være den nye.