Jeg har glemt min adgangskode til Min Konto

Har du glemt adgangskoden til Min Konto, kan du nemt få en ny: Vælg Login på forsiden af websitet, tryk på linket Glemt login, og skriv din mailadresse. Herefter får du en mail med link til en side, hvor du kan vælge et nyt password. Problemerne med login kan fx også skyldes, at du bruger den samme mailadresse til flere aftaler. Derfor anbefaler vi dig i stedet at bruge dit kundenummer, som står under din Profil i Brobizz appen og på Min Konto.

Nulstil din adgangskode

Har du glemt din adgangskode kan du klikke her og indtaste en af dine login muligheder (e-mail, bizz-nummer, kundenummer eller brugernavn): Jeg har glemt min adgangskode.

Vi sender dig en mail med link til nulstilling af adgangskoden. Linket sendes til den e-mail adresse, der er registreret på den konto, du har glemt koden til.

Har du ikke fået mailen med link til nulstilling?

Hvis du ikke har fået mailen kan det skyldes flere ting.

1. Mailen kan være gået i dit spamfilter/uønsket post. Mailen kommer fra Brobizz (noreply@brobizz.com) og emnefeltet er “Glemt adgangskode”. Du kan trygt åbne den.
  2. Hvis du har fået ny e-mailadresse og derfor ikke har adgang til mailen med nulstillingslink.

Ingen adgang til gammel mailadresse

Har du ikke adgang til din gamle mail, kan du kontakte kundeservice her - noter i beskrivelsen, at du ikke har adgang til din mail.

Du skal oplyse så mange informationer som muligt, for at identificere dig i forhold til din konto.

Du skal som minimum oplyse:

• Bizz-nummer eller kundenummer

Og to af følgende:

• Navn
  • Adresse
  • Gammel e-mail adresse
  • Hvor din bizz/nummerplade senest har være brugt

Vær opmærksom på

Det er vigtigt, at du oplyser, hvilken e-mail adresse der skal være den nye.