Vi har desværre længere ventetid på telefonen end normalt. Du kan ofte finde svar på dine spørgsmål på vores hjælpesider. Besøg hjælpesiderne

Hvad søger du?

Hvordan opsiger jeg min aftale?

Hvis du ønsker at opsige en bizz eller betaling med nummerplade (PayByPlate) kan du følge disse guides - der er forskel på, om du blot vil lukke en bizz, afmelde betaling med nummerpladen eller, om du vil opsige hele dit kundeforhold:

Opsig bizz

Det er ikke muligt at opsige en bizz via Min Konto. Her er 2 måder, du kan opsige din bizz på.

1. Hvis du stadig har din bizz, kan du sende den retur til:

Brobizz A/S
Vester Søgade 10
1601 København V
(Mærk kuverten “Lukning”)

Bizz, der modtages retur bliver som udgangspunkt lukket ned, hvis kuverten ikke er mærket.

Har du indbetalt et depositum vil dette blive returneret til det betalingskort, du har tilknyttet din konto.

2. Hvis du har mistet din bizz, men ønsker at opsige den:

Du skal kontakte kundeservice og bede medarbejderen om at lukke din aftale. Du bliver bedt om at verificere dig selv (Vi skal bruge dit kundenummer, skriv det gerne i beskrivelsen inden du trykker send).

Har du ikke indbetalt et depositum vil du efterfølgende blive opkrævet 200 kroner. Har du indbetalt depositum, men kan ikke levere bizz tilbage til os, vil depositum gå tabt.

Opsig betaling med nummerplade (PayByPlate)

Sådan opsiger du din betaling med nummerplade:

• For at opsige din aftale skal du være logget ind på Min Konto. Du kan læse her hvordan du logger ind.
  • Tryk på den grønne knap ‘Se aftaler’.
  • Når du har fundet den nummerplade, du ikke længere ønsker trykker du på den lille skraldespand helt ude til højre.
  • Du bliver bedt om at bekræfte, at du vil slette.

Din betaling med nummerplade vil efterfølgende være slettet fra din aftaleoversigt.

Opsig kundeforhold

Hvis du ikke længere ønsker at være kunde hos BroBizz A/S skal du rette henvendelse til vores kundeservice, dette kan nemt gøre via kundeservices kontaktformular.

Vælg i emne, om du kan returnere bizz eller ikke, og noter gerne "Opsigelse af kundeforhold" i feltet til beskrivelse.