Hvordan logger jeg ind og ud af Min Konto?

Her finder du en guide til, hvordan du logger ind på Min Konto og hvordan du logger ud igen.

Sådan logger du ind

For at logge ind på din profil, skal du gå til Min Konto på brobizz.com og angive et af følgende i det øverste felt og din adgangskode i det nederste:

• E-mail
    Kan kun anvendes, hvis e-mailadressen er unik. Har du samme e-mail adresse på flere konti, kan du logge ind med dit kundenummer, nummeret på din Bizz eller brugernavn, hvis du har oprettet sådan et.
  • Kundenummer
    Kundenummeret finder du i den mail-bekræftelse, du modtog i forbindelse med din bestilling af bizz eller nummerplade. Det fremgår også på betalingsspecifikationer og betalingsanmodninger.
  • Bizz-nummer
    16-cifret tal, som du finder på den smalle lange side af din Bizz. Nummeret starter typisk med 9208 eller 9780
  • Brugernavn
    Du kan oprette dit eget personlige brugernavn. Det kan være lettere for dig at huske. Det gør du efter login under 'Profiloplysninger'.

Vær opmærksom på

Hvis du ved login sætter kryds i ‘Husk mig’, har du mulighed for, at sige ja tak til, at vi via cookies gemmer dine login informationer på Min Konto login-siden. Det vil betyde, at du fremover ikke skal indtaste dine login informationer, hver gang du besøger www.brobizz.com.

Sådan logger du ud

Hvis du selv vil logge ud af Min Konto, skal du klikke på ‘Logout’ ved siden af flagene.

Du vil automatisk blive logget ud af Min Konto efter 15 minutter, hvis der ikke er aktivitet på siden.