Hvordan bestiller jeg på Min konto?

Du kan nemt bestille en bizz, nummerpladebetaling eller begge dele online på vores website. Du skal bare vælge Bestil i øverste højre hjørne, oprette en profil eller logge ind på Min konto. Her udfylder og godkender du bestillingen – så klarer vi resten.

Sådan bestiller du nemt online på vores website

1. Tryk på Bestil-knappen i øverste højre hjørne her på vores website.
  2. Har du ikke en profil, skal du oprette den med navn, adresse og mail og adgangskode. Har du en profil, skal du bare logge ind og klik på Bestil.
  3. Vælg, om du vil bestille bizz, nummerpladebetaling eller begge dele, og skriv bilens registreringsnummer.
  4. Indtast oplysningerne dit betalingskort eller benzinkort.
  5. Godkend bestillingen.

Du kan altid logge ind på Min konto eller Brobizz appen og ændre dine oplysninger, tilmelde dig nummerpladebetaling eller bestille en ny bizz.