Hvor ser jeg om min bizz eller nummerplade er aktiv?

I Min Konto finder du en oversigt over alle de aftaler (betaling med bizz eller nummerplade), som du har hos os.

Husk at du skal være logget ind - læs her hvordan du gør.

Dine muligheder

1. Når du er logget ind på Min Konto, kan du trykke på den grønne knap ‘Se aftaler’, så kommer du direkte til din aftaleoversigt.

2. Det er også muligt at finde din aftaleoversigt på denne måde: Gå til menupunktet ’Mine Aftaler’ og klik derefter på ’Aftaleoversigt’.

Aftaleoversigten viser dig blandt andet, hvilken nummerplade du har tilknyttet, bilmærke/model, reference (hvis du har navngivet din aftale), betalingsmetode og status på det enkelte produkt (aktiv/inaktiv).

Har du en særaftale (lokalaftale)?

En særaftale/lokalaftale er en aftale, du kan have indgået med en af vores partnere, for eksempelvis at få rabat på dine ture eller at kunne betale med bizz eller nummerplade.

Du kan se særaftaler på din aftaleoversigt, tilknyttet din bizz eller nummerplade, ved at downloade den.

Når du er under ‘Mine aftaler’ klikker du på den grønne knap ‘Download aftaleoversigt’. Du kan hente den som pdf eller excel-fil. Husk at trykke på ‘OK’.