Velkommen i Brobizz appen

Med Brobizz’ app har du altid selvbetjeningen lige ved hånden.

Om du er kunde eller ej

Appen gør det let for dig, at få overblik over de mange steder, du kan betale med bizz og nummerplade fra Brobizz.

Som kunde kan du se

• Hvilke aftaler du har og om de er aktive/inaktive
  • Et komplet overblik over dine rejser og betalinger
  • Alle de steder, hvor du kan betale med bizz eller nummerpladen
  • Hvilke fordele og tilbud vi giver dig, sammen med vores samarbejdspartnere

Hvis du ikke er kunde

Du behøver faktisk ikke at være kunde hos os for at bruge appen – du kan nemlig hente den, oprette en profil og derefter bestille enten bizz eller nummerpladebetaling.

Læs mere i guiden, som du finder under ‘Selvbetjening Brobizz app’.

Du henter appen, hvor du normalt henter dine apps - Google Play eller App Store.