Se forbrug på din bizz eller nummerplade i appen

Du kan altid følge dit forbrug, eksempelvis ture over en bro, parkeringer eller en tur med en færge, i Brobizz appen.

Du kan også hente specifikationer, som du kan gemme ned på din telefon.

Sådan gør du

For at se dit forbrug skal du være logget ind i Brobizz appen. Du kan læse her hvordan du logger ind.

1. Gå til menupunktet ‘Forbrug’ efter login
  2. Du får nu en liste over dit forbrug, hvor du kan se, hvilken bizz/nummerplade du har brugt, hvor og hvornår
  3. Klik på den enkelte tur, hvis du vil have en specifikation, som kan hentes ned til din telefon