Vi har desværre længere ventetid på telefonen end normalt. Du kan ofte finde svar på dine spørgsmål på vores hjælpesider. Besøg hjælpesiderne

Hvad søger du?

Log ind og ud af Brobizz appen

Jeg er allerede kunde

Så har du på et tidspunkt fået et login til Min Konto. Det kodeord, du har til Min Konto, er det kodeord, du skal logge ind med i appen.

Du kan logge ind med

1. Den e-mail, som du har på din aftale med Brobizz
  2. Bizz- eller kundenummer (klik på det grønne link under knappen ‘Log ind’)

Vær opmærksom på

Logger du ind med bizz- eller kundenummer bliver du bedt om at bekræfte den e-mail, der er knyttet til det nummer, du taster ind. Du skal blot bekræfte i appen.

Jeg er endnu ikke kunde

Du kan hente appen, selvom du ikke er kunde hos os. Du kan nemlig bestille en aftale direkte i appen, efter du har oprettet en profil.

1. Download appen, hvor du normalt henter apps
  2. Åbn appen og klik på knappen ‘Opret profil’.
  3. Vælg Privatkunde og udfyld felterne til oprettelse af Brobizz-profil (markeret med rød stjerne)
  4. Klik på knappen ‘Næste’, når felterne med den røde stjerne er udfyldt.

Nu er du i gang og kan bestille betaling med bizz og nummerplade (PayByPlate)

Når du har bestilt din aftale vil du få tilsendt en mail fra Brobizz.