Jeg kan ikke logge ind på Brobizz appen

Har du glemt din adgangskode til appen, kan du nemt få en ny: Åbn appen, og vælg Log ind. Tryk på linket Glemt login, og skriv din mailadresse. Herefter modtager du en mail med link til en side, hvor du kan oprette et nyt password. Problemerne med login kan fx også skyldes, at din aftale er spærret, eller at din bizz er en Øresundsbizz eller en Eurobizz, som ikke kan bruges i appen.

Andre typiske udfordringer med at logge ind i appen

• Har du en Øresundsbizz med en smartaftale, EasyGo+ eller Eurobizz, som appen ikke understøtter, kan du ikke logge ind. Det samme gælder, hvis du er fakturakunde.

• Hvis din aftale er spærret, som følge af et udestående til Brobizz, kan du heller ikke logge ind. Vi anbefaler, at du i stedet for prøver at logge ind på Min konto, hvor du kan opdatere dine betalingsoplysninger.