Jeg har glemt min adgangskode til Brobizz app

Har du glemt din adgangskode til appen, kan du nemt få en ny: Åbn appen, og vælg Log ind. Tryk på linket Glemt login, og skriv din mailadresse. Herefter modtager du en mail med link til en side, hvor du kan oprette et nyt password. Problemerne med login kan fx også skyldes, at din aftale er spærret, eller at din bizz er en Øresundsbizz eller bizz til Europa, som ikke kan bruges i appen.

Det kan ske for enhver - vi skal huske mange koder til rigtig mange ting.

Sådan gør du

1. Åbn appen
  2. Klik på ‘Log ind’
  3. Tryk på det grønne link “Har du glemt login?”
  4. Indtast mailadresse, kundenummer eller bizz-nummer
  5. Klik på knappen ‘Send mig et link’

Når du klikker på knappen “Send mig et link” modtager du en mail fra Brobizz med link til nulstilling af din adgangskode.

Tjek en ekstra gang om

• Du taster den korrekte mail
  • Du taster den mailadresse, du har tilknyttet din profil
  • Kontakt kundeservice, hvis du ikke har adgang til den gamle mailadresse. Noter det i feltet til beskrivelse.