Hvordan opsiger jeg min aftale?

Opsig bizz

Det er ikke muligt at opsige en bizz i appen. Her er 2 måder, du kan opsige din bizz på.

1. Hvis du stadig har din bizz, kan du sende den retur til:

Brobizz A/S
Vester Søgade 10
1601 København V
(Mærk kuverten “Lukning”)

Bizz, der modtages retur bliver som udgangspunkt lukket ned, hvis kuverten ikke er mærket.

Har du indbetalt et depositum vil dette blive returneret til det betalingskort, du har tilknyttet din konto.

2. Hvis du har mistet din bizz, men ønsker at opsige den

Du skal kontakte kundeservice og bede dem om at lukke din aftale. Du bliver bedt om at verificere dig selv (Vi skal bruge dit kundenummer), noter det i feltet beskrivelse.

Har du ikke indbetalt et depositum vil du efterfølgende blive opkrævet 200 kroner. Har du indbetalt depositum, men kan ikke levere bizz tilbage til os, vil depositum gå tabt.

Opsig betaling med nummerplade (PayByPlate)

For at opsige din aftale skal du være logget ind i Brobizz appen. Du kan læse her hvordan du logger ind.

Sådan opsiger du din betaling med nummerplade:

1. Gå til menupunktet ‘Profil’ efter login
  2. Vælg ‘Mine BroBizz’ eller ‘Mine PayByPlate”
  3. Klik på den aftale, du vil spærre/opsige. Du finder de to muligheder i bunden af appen.

Hvis du spærrer din betaling med nummerpladen, vil den blot blive deaktiveret. Opsiger du betaling med nummerpladen vil den efterfølgende være slettet fra din aftaleoversigt.

Opsig kundeforhold

Hvis du ikke længere ønsker at være kunde hos Brobizz skal du kontakte os via kundeservice kontaktformularen. Hvis du har en bizz skal du vælge, om du kan returnere den eller ikke. Skriv 'slet kundeforhold' i feltet beskrivelse.