Hvor ser jeg om min bizz eller nummerplade er aktiv i appen?

I Brobizz appen finder du nemt en oversigt over alle de aftaler (betaling med bizz eller nummerplade), som du har hos os. Husk at du skal være logget ind - læs her hvordan du gør.

Dine muligheder

1. Når du er logget ind på Min Konto, får du med det samme et overblik - du finder det i toppen af ‘Hjem’-siden. Lige under dit navn, kan du scrolle frem og tilbage mellem de aftaler om betaling med bizz eller nummerplade, som du har. Der kan du også se, om de er aktive.
  2. Du kan også se alle dine aftaler ved at trykke på menupunktet ‘Profil’, så får du mulighed for at vælge dine aftaler.

Uanset hvilken vej ind til din aftaleoversigt, du vælger, kan du altid se, om du har en særaftale/lokalaftale med nogle af vores partnere.

Læs mere om Partnere & Lokalaftaler her.