Vi får i øjeblikket mange henvendelser, så der kan forventes længere svartid. Vi svarer så hurtigt, vi kan. Vi anbefaler, du kontakter os via vores kontaktformular. Kontakt os her

Hvad søger du?

Hvordan bliver jeg kunde hos Brobizz?

Det er enkelt at oprette sig som kunde hos Brobizz. Du kan både oprette dig via Min Konto her på brobizz.com og i vores Brobizz app.

Klik på den grønne Bestil-knap i toppen af denne hjemmeside, så bliver du sendt videre til bestillingen på Min Konto. Her bliver du bedt om at oprette en profil og vælge en betalingsaftale.

Du kan vælge, om du vil have bizz eller nummerpladebetaling. Vælger du en bizz, køber du den hos os for 200 kroner, som vi trækker på det betalingskort, du knytter til aftalen.

Opret profil

Når du opretter en profil, og vil bestille bizz og/eller nummerpladebetaling, bliver du bedt om at udfylde:

• Navn
  • E-mail (tjek, at den er udfyldt korrekt)
  • Mobilnummer
  • Land
  • Adresse (dette er også leveringsadressen)
  • Postnummer
  • By

Opret en adgangskode til din aftale - den skal være på mindst otte tegn og indeholde både tal og store og små bogstaver. Du skal bruge adgangskoden, når du ønsker at logge på Min Konto.

Vælg betalingsaftale

Her skal du gøre følgende:

1. Give din aftale et navn (reference), så du altid kan genkende den. (valgfrit)
  2. Vælg køretøjstype - det er afgørende for den bizz, du skal bruge.
  3. Udfyld registreringsnummer på den bil, du vil oprette din aftale til.
  4. Vælg bizz- og/eller nummerpladebetaling.
  5. Når du er færdig, skal du klikke på Næste*.
  6. Du skal nu vælge, om du ønsker din aftale tilknyttet dit kreditkort eller dit benzinkort, godkende vores aftale- og handelsbetingelser, og når du har valgt den betalingsform, du ønsker, trykker du på "betal med kreditkort/benzinkort". Udfyld dine kortinformationer og tryk på "registrer kort".

*Godt råd: Vil du oprette flere nummerpladebetalinger på én gang, kan du klikke på 'Opret endnu en betalingsaftale', så vil din allerede indtastede bestilling blive gemt som en oversigt på toppen af siden.

Opdater dine oplysninger på Min Konto

På Min Konto kan du altid ændre i dine oplysninger, opdatere dit betalingskort og eksempelvis bestille en ekstra bizz eller nummerpladebetaling. Få en guide til login i Min Konto lige her.

Verificering med NemID

Fra januar 2021 skal alle onlinebutikker i EU have 2-faktor godkendelse på deres webshop. Det betyder, du bliver bedt om at verificere dig med NemID nøgleapp, når du bestiller via Brobizz.com.

Det er ikke længere muligt at bruge det fysiske nøglekort af papir, så du skal i stedet downloade NemID nøgleapp til din telefon.

Hvis du ikke har mulighed for at benytte NemID nøgleapp, kan du via din bank blive oprettet, så du i stedet kan få en SMS-kode tilsendt ved online bestillinger.

Har du yderligere spørgsmål til NemID, skal du kontakte din bank.

Hvilke betalingskort og benzinkort kan jeg benytte hos Brobizz?

Vi accepterer følgende betalingsmidler:

Betaling med Mastercard

Det er muligt at betale med Mastercard hos Brobizz. Vær dog opmærksom på, at hvis du bruger et Mastercard, skal du huske at aktivere det til internetbetaling i din netbank.

Betaling med benzinkort

Det er muligt at betale med benzinkort hos Brobizz. Vær dog opmærksom på, at det ikke er muligt at benytte Routex benzinkort og Shell Card Privat som betalingsmiddel.