Vi får i øjeblikket mange henvendelser, så der kan forventes længere svartid. Vi svarer så hurtigt, vi kan. Vi anbefaler, du kontakter os via vores kontaktformular. Kontakt os her

Hvad søger du?

Jeg skal sejle med Scandlines

Du kan betale med bizz fra Brobizz, når du skal sejle på Scandlines to ruter. Pladsreservation er ikke nødvendig.

Hvis du gerne vil bestille plads, kan du klikke dig videre til Scandlines’ to partnersider hos Brobizz ved at klikke her. Der finder du blandt andet link til bestilling og til Scandlines priskalender:

Vær opmærksom på

Der er forskellige billettyper hos Scandlines, og der er forskel på, hvilke, du kan bruge med en Brobizz-aftale.

• På ruten mellem Rødby og Puttgarten er det kun billettyperne Economy EXTRA og Flex, du kan betale for med bizz.
  • På ruten mellem Gedser og Rostock er det kun billettypen Bizz Flex, du kan betale for med bizz.
  • Der er i øjeblikket en fejl, hvor nogle bizzer bliver spærret efter brug på Scandlines. Tjek derfor, om din bizz er spærret efter brug hos Scandlines. Hvis din bizz er spærret, skal du opdatere dit betalingskort for at aktivere den igen.

Når du bruger bizz til betaling, og samtidig er tilmeldt Scandlines’ fordelsprogram SMILE (særaftale), optjener du point.