Privatkunder og erhvervskunder med varevogne og firmabiler kan læse, hvad Brobizz kan gøre for jer ved at klikke på 'Bil' i topmenuen. Erhvervskunder med lastbiler og busser henvises til at klikke på 'Lastbil' i topmenuen.

Hvad søger du?

Jeg skal sejle med Molslinjen

På Molslinjen kan du nemt betale med både bizz og nummerpladebetaling på ruterne Odden-Ebeltoft og Odden-Aarhus. Du kan også få rabat på overfarten, hvis du laver en aftale med dem.

Betal med nummerplade og bizz ved Molslinjen

Du kan anvende nummerpladebetaling og bizz ved check-in på havnen ved Molslinjen, hvis du ikke har bestilt billet på forhånd.

Hvis du ønsker dette, skal du tjekke ind i Business BlueClass-banen senest fem minutter før afgang, så er du garanteret plads ombord på den første færge.

Ved brug af nummerpladebetaling skal du vælge "Business: Brobizz nummerplade" på skærmen.

Ved brug af bizz skal du vælge "bizz" som betalingsform på skærmen.

Du kan bruge bizz eller betaling med nummerpladen fra Brobizz på Molslinjens to ruter:

Vær opmærksom på, at der er forskel på, om du betaler med bizz eller nummerplade.