Privatkunder og erhvervskunder med varevogne og firmabiler kan læse, hvad Brobizz kan gøre for jer ved at klikke på 'Bil' i topmenuen. Erhvervskunder med lastbiler og busser henvises til at klikke på 'Lastbil' i topmenuen.

Hvad søger du?

Jeg skal sejle med Bornholmslinjen

Brug nummerpladebetaling fra Brobizz ved check-in på havnen, når du skal sejle med Bornholmslinjen.

Betal med din nummerplade ved Bornholmslinjen

Nummerpladebetaling kan bruges ved check-in på havnen ved Bornholmslinjen, hvis du ikke har bestilt billet på forhånd. Ønsker du dette, skal du blot vælge ’Brobizz nummerplade’ som betalingsform, når du køber en billet i automaten i forbindelse med din rejse. Du vil her få af vide, hvilken bane du skal vælge.

Du kan bruge nummerpladebetaling på Bornholmslinjens tre ruter: