Vi får i øjeblikket mange henvendelser, så der kan forventes længere svartid. Vi svarer så hurtigt, vi kan. Vi anbefaler, du kontakter os via vores kontaktformular. Kontakt os her

Hvad søger du?

Jeg skal sejle med Bornholmslinjen

Brug nummerpladebetaling fra Brobizz ved check-in på havnen, når du skal sejle med Bornholmslinjen.

Betal med din nummerplade ved Bornholmslinjen

Nummerpladebetaling kan bruges ved check-in på havnen ved Bornholmslinjen, hvis du ikke har bestilt billet på forhånd. Ønsker du dette, skal du blot vælge ’Brobizz nummerplade’ som betalingsform, når du køber en billet i automaten i forbindelse med din rejse. Du vil her få af vide, hvilken bane du skal vælge.

Du kan bruge nummerpladebetaling på Bornholmslinjens tre ruter: