Privatkunder og erhvervskunder med varevogne og firmabiler kan læse, hvad Brobizz kan gøre for jer ved at klikke på 'Bil' i topmenuen. Erhvervskunder med lastbiler og busser henvises til at klikke på 'Lastbil' i topmenuen.

Hvad søger du?

Jeg skal sejle med Aalborg Færgerne (2 ruter)

Aalborg kommune har to færger, der sejler mellem Aalborg - Egholm og Hals - Egense.

Du kan betale for dine ture med nummerpladebetaling fra Brobizz - og tilmed automatisk få rabat på overfarterne.

Aalborg - Egholm

På denne rute betaler du let og hurtigt for billetten i havnen på Aalborg-siden. Billetten gælder tur/retur.

Se afgangstider og priser

Egholm-færgens partnerside hos Brobizz linker vi dig videre til Aalborg kommunes hjemmeside, hvor du finder afgangstider og flere detaljer.

Hals - Egense

På denne rute kan du betale direkte på terminalen i begge havne.

Se afgangstider og priser

Egense-færgens partnerside hos Brobizz linker vi dig videre til Aalborg kommunes hjemmeside, hvor du finder afgangstider og flere detaljer.

Sådan gør du

Sørg for, at du er tilmeldt nummerpladebetaling fra Brobizz

• Kør frem til terminalen - Din nummerplade bliver automatisk aflæst.
  • Vælg nummerpladebetaling fra Brobizz som betalingsmiddel på skærmen.

Er du i tvivl, om du er tilmeldt, kan du tjekke det på Min Konto eller Brobizz appen. Klik her og find guides til Se forbrug og aktiv/inaktiv status

Vær opmærksom på

Det er indtil videre kun muligt at tilmelde almindelige personbiler under 3.500 kg til nummerpladebetaling fra Brobizz.