Hvad søger du?

Hvordan fungerer pendlerrabat på Storebæltsbroen?

OBS: Storebælt Pendleraftale udbydes kun til og med 30. april 2023. Fra 1. maj 2023 kan du i stedet få automatisk pendlerrabat

Hvis du kører mere end 14 ture over Storebæltsbroen inden for en periode på 30 dage, kan det betale sig at have en Storebælt Pendleraftale.

Med en Storebælt Pendleraftale kan du køre over Storebæltsbroen i den tilmeldte bil lige så mange gange, du har brug for i den periode, du betaler for. Du kan kun bestille Storebælt Pendler, når du har en bizz fra Brobizz.

Prisen for en almindelig personbil i 30 dage er 2.550 kr. Prisen for motorcykler og personbiler op til 3 meter i totallængde i 30 dage er 1275 kr.

Sådan bestiller du Storebælt Pendler

Herunder finder du en guide til bestilling af Storebælt Pendler.

Guide til privatkunder

Bestil via Brobizz appen

Bestilling af Storebælt Pendler og efterfølgende ændringer i din aftale sker alt sammen i Brobizz appen, så du nemt kan tilgå din aftale direkte fra en smartphone.

Øverst på denne hjælpeside finder du en videoguide, der viser dig trin-for-trin, hvordan du bestiller Storebælt Pendler. 

Gå til Brobizz appen for at bestille Storebælt Pendler her.  

OBS: Ønsker du at oprette en pendleraftale på en ønskenummerplade, kan du kontakte vores kundeservice.

Vælg mellem automatisk eller manuel fornyelse af din pendleraftale 

 • Vælger du 'autoforny' sker fornyelsen automatisk hver 30. dag og den næste periode starter dagen efter, at den forrige periode udløb. 
 • Vælger du 'manuel fornyelse' styrer du selv dine pendlerperioder, som kan vare mellem 30 og 60 dage.  

Læs mere om Storebælt Pendler her

Guide til erhvervskunder

Er I betalingskortkunder?

Hvis I er betalingskortkunder og primært kører med personbiler og varevogne, kan I oprette en pendleraftale i Brobizz appen.

Download Brobizz appen her  

Er I fakturakunder?

Hvis I er fakturakunder, skal I kontakte vores erhvervsteam på tlf. 70 80 79 74 eller mail btb@brobizz.com

Vi anbefaler, I vælger 'autoforny', så sker fornyelsen af jeres pendleraftale automatisk hver 30. dag.

Læs mere om Storebælt Pendler her

 

Hvordan opsiger I Storebælt Pendler?

Ønsker I at opsige jeres pendleraftale, skal I sende en mail til btb@brobizz.com, hvor I oplyser følgende:

 • Kunde- og bizz-nummer på den pendler-aftale, der skal opsigelse
 • Dato for, hvornår opsigelsen skal gælde fra (bemærk at pendleraftalen først kan opsiges fra den dato, hvor din nuværende pendlerperiode udløber).

Hvad sker der, når jeg lukker eller ombytter en bizz med en aktiv pendleraftale?

Her kan du læse vores anbefaling til, hvordan du skal forholde dig og hvad du skal være særligt opmærksom på, hvis du ønsker at ombytte eller lukke din bizz med en aktiv Storebælt Pendler.

Når du skal udskifte din bizz

Vi anbefaler ikke, at du foretager en "udskiftning" af din bizz i vores selvbetjening, hvis den er tilmeldt en aktiv pendleraftale. Når man udskifter en bizz, vil den blive lukket ned umiddelbart efter. Det vil altså ikke være muligt at benytte bizzen imens du venter på, at din nye bizz bliver leveret inden for 5-10 hverdage. Vi anbefaler i stedet, at du følger vores guide nedenfor.

Sådan gør du

 1. Log ind på Min Konto eller i Brobizz appen og bestil en ny bizz. Vær opmærksom på ikke at benytte funktionen "Udskift din bizz".
 2. Benyt din gamle bizz til at pendle med mens du venter på levering af din nye bizz


  Når du har modtaget din nye bizz
 3. Sæt pendleraftalen til "Manuel fornyelse" på din gamle bizz
 4. Bestil Storebælt Pendler på den nye bizz via Brobizz appen, når den igangværende periode på den gamle bizz udløber
 5. Når du er begyndt at bruge din nye bizz og er sikker på, at pendleraftalen fungerer, som den skal, kan du lukke din gamle bizz i appen. Læs vores guide her.

Har du brug for hjælp eller vejledning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

 

 

Åbner bommen ikke automatisk, når du bruger din gamle bizz?

Så længe din gamle bizz stadig står som aktiv på Min Konto eller i Brobizz appen, kan du scanne bizzens stregkode ved betalingsautomaten, hvis bommen ikke automatisk åbner i betalingsanlægget. Hvis du har brug for vejledning til dette, kan du trykke på 'hjælp'-knappen på touchskærmen i betalingsautomaten.

På den måde kan du registrere din tur på din bizz og benytte din pendleraftale, mens du venter på levering af din nye bizz. OBS: Dette gælder kun så længe du ikke har lavet en udskiftning af din bizz. 

Når du ønsker at lukke din bizz

Når du ønsker at lukke en bizz med en aktiv pendleraftale, skal du være særlig opmærksom, at du fortsat vil blive opkrævet, hvis din aftale er sat til autofornyelse.

Det er derfor vigtigt, at du opsiger din pendleraftale før du lukker din bizz. Du kan opsige Storebælt Pendler direkte i Brobizz appen, så du sikr dig, at du ikke fortsat bliver opkrævet for fremtidige pendlerperioder. 

 

Spørgsmål og svar om Storebælt Pendler

Hvordan fungerer autofornyelse?

Med autoforny bliver din pendleraftale automatisk fornyet hver 30. dag. Den nye pendlerperiode starter op dagen efter den forrige pendlerperiode.

Ønsker du ikke længere autofornyelse af din pendlerperiode, kan du i Brobizz appen sætte aftalen til manuel fornyelse i stedet.

Hvordan fungerer manuel fornyelse?

Du har mulighed for at administrere og planlægge dine pendlerperiode, som kan vare mellem 30 og 60 dage. Du kan selv vælge, hvilken dato din pendleraftale skal starte. Du kan tidligst vælge dags dato.

Når den manuelle pendlerperiode ophører, stopper din pendleraftale, og du skal derfor huske at forny den i Brobizz appen, hvis du fortsat ønsker at pendle og opnå rabatten med Storebælt Pendler.

Hvad gør jeg, hvis jeg har en lånebil?

Biler skal indimellem på værksted, og uforudsete begivenheder kan opstå. Derfor har du med Storebælt Pendler mulighed for at foretage to skift af køretøj i hver pendlerperiode - f.eks. ét skift frem og ét tilbage i forbindelse med værkstedsbesøg.

Det er vigtigt, du husker at opdatere køretøjsoplysningerne på din aftale – uanset om skiftet handler om 24 timer eller en hel uge.

Vær særligt opmærksom på
Sørg altid for, at der er overensstemmelse mellem det køretøj, du har tilmeldt pendleraftalen og det faktiske køretøj, der kører igennem betalingsanlægget.

Lånebilen skal være i samme klasse (fx personbil 3-6 meter), som den tilmeldte bil. Skifter du køretøjet til et større eller mindre køretøj end din normale pendlerbil, betaler du i stedet den almindelige rabatpris og turen vil ikke indgå som en del af din pendleraftale.

Kan jeg få pendlerrabat på nummerpladebetaling?

Nej, du kan ikke knytte Storebælt Pendler til nummerpladebetaling. Det kan kun benyttes med en bizz fra Brobizz A/S. 

Hvordan opsiger jeg min Storebælt pendleraftale?

Sådan sætter du din pendleraftale på pause
 1. Log ind i Brobizz appen
 2. Vælg den bizz, hvor der står "Storebælt Pendler fornyes automatisk om X dage"
 3. Tryk på pilen under "Storebælt Pendler"-fanen
 4. Deaktivér "Autoforny"-funktionen
 5. Du kan nu se en side med den nuværende periodes start- og udløbsdato. Tryk "Gem" forneden. 
 6. På forsiden kan du nu se, at der på den pågældende pendler-bizz står "Storebælt Pendler udløber om X antal dage."

Når du igen vil aktivere din pendleraftale, kan du enten vælge at aktivere autoforny igen eller blot vælge en manuel pendlerperiode. 

Sådan opsiger du Storebælt Pendler

Ønsker du helt at opsige din Storebælt Pendleraftale, kan du opsige pendleraftalen i Brobizz appen. Når du opsiger din pendleraftale, fortsætter din bizz med Storebælts rabataftale for privatkunder. 

 1. Log ind i Brobizz appen
 2. Klik på den bizz, der er tilmeldt pendleraftalen
 3. Tryk på pilen ud for "Storebælt Pendler"-fanen
 4. Tryk nu på knappen "Opsig aftale"
 5. Bekræft opsigelsen ved at slide den grønne knap "Opsig aftale"
 6. Du vil nu få en kvittering på skærmen, der fortæller, at din pendleraftale nu er under opsigelse og at du efterfølgende vil modtage en bekræftelse på mail. 

Har du problemer med at opsige din pendleraftale i appen, kan du kontakte vores kundeservice. Vi anbefaler dog, at du sætter din pendleraftale på pause inden, da der kan være længere behandlingstid end hvis du selv opsiger i appen.

Får jeg penge refunderet, hvis jeg kører under 14 ture i min pendlerperiode?

Hvis du ikke benytter din pendleraftale, skal du være opmærksom på, at du ikke får prisen for din pendlerperiode refunderet. 

Jeg ønsker at gøre brug af min fortrydelsesret

Som kunde har du ret til at gøre brug af din fortrydelsesret, hvis du inden for 14 dage fortryder dit oprettelse af aftalen. 

Eksempel:
Hvis du som kunde indgår aftalen den 25. november (med opstart den
1. december) udløber fortrydelsesretten den 9. december.

 

Du kan læse mere om fortrydelsesretten og finde en standard fortrydelsesformular på side 2 i Vilkår og betingelser for Storebælt Pendler her.

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk