Jeg skal køre over Kronprinsesse Marys Bro

Med en bizz i forruden betaler du nemt for din tur over broen.

Det er kun muligt at betale med bizz

Du kan desværre ikke bruge nummerpladen til betaling på Kronprinsesse Marys Bro

Din bizz skal sidde i forruden, når du krydser broen, for at blive aflæst.

Køretøjer under 3.500 kg (eks. almindelig personbil og varebiler)

Køretøjer, der vejer under 3.500 kg betaler 14 kr. pr. tur.

Hvis du vælger først at betale, når du er kørt over broen, lægges der et betalingsgebyr oven i prisen.