Jeg vil parkere hos APCOA PARKING

Det er nemt at parkere, når du er kunde hos Brobizz. Når du parkerer hos APCOA får du tilmed altid rabat, og du får mere end 200 muligheder for parkering i hele Danmark.

Alt du skal gøre

1. Hent APCOA FLOW appen og opret dig som bruger
  2. Tilføj Brobizz som betalingsmiddel i APCOA FLOW appen
  3. Vælg din Brobizz-aftale som betalingsmiddel, inden du starter din parkering

Betaling via din Brobizz-aftale

Betalingen bliver automatisk trukket på den aftale, du har valgt, og derfor på det betalingskort, som du har på din aftale. Hele transaktionen sker direkte i APCOA FLOW - du behøver altså ikke at finde din bizz frem, hvis det er den, du har valgt at betale med.

Godt at vide

I Københavns Kommune kan du betale for parkering på alle kommunens parkeringspladser – blandt andet gadeparkering. Det er desværre ikke muligt at få rabat på de pladser, der tilhører Københavns Kommune.

Enkelte af APCOA PARKINGs egne pladser er lukkede og reguleret med bom. De pladser er IKKE omfattet af aftalen.

Har du andre rabataftaler med APCOA PARKING, som giver større rabatter – f.eks. en Tivoli-aftale - vil du automatisk få den størst mulige rabat, når du betaler via din aftale med Brobizz.

Parkering i lufthavn

APCOA PARKING driver parkering i Billund Lufthavn, hvor du i flere år har kunnet betale for parkering med din bizz. Det kan du stadig - Læs mere om, hvordan du parkerer i Billund lufthavn her.