Jeg vil bruge tilbuddet fra FDM og Brobizz

Som privatkunde hos Brobizz, kan du få 21% rabat det første år på et valgfrit medlemskab hos FDM. Vil du læse mere, se priser og bestille medlemskab, skal du besøge FDMs partnerside hos Brobizz - klik her.

Er du allerede medlem af FDM er det ikke muligt at gøre brug af tilbuddet. Tilbuddet gælder kun kunder, som ikke har været medlem de sidste 6 måneder.

Det skal du vide

De 21% rabat gælder det første års medlemskab hos FDM. Herefter betaler du normalprisen. Alle FDM-medlemskaber er løbende abonnementer, der opkræves på årsbasis. Bindingsperioden er 6 måneder, og derefter har du 1 måneds opsigelse til udgangen af måneden. Du opsiger aftalen ved at kontakte FDM. Din fortrydelsesret er på 14 dage fra bestillingsdato. Pris for FDM Kombi og FDM Komplet gælder køretøj under 2.500 kg. Du finder vilkår og betingelser for FDMs medlemskaber på FDMs hjemmeside.

Er du allerede medlem af FDM?

Fra d.12 Maj 2020 kan du som FDM medlem få en bizz for 0 kr. i depositum - klik her og læs mere hos FDM.