Jeg vil bruge tilbuddene fra GF Forsikring og Brobizz

Som kunde hos Brobizz har du flere fordele hos GF Forsikring. Du har blandt andet adgang til

Vil du læse mere og bestille skal du besøge GF Forsikrings partnersider hos Brobizz. Klik på dem herover.

Det skal du vide om nummerpladeforsikringen

Når du bestiller en nummerpladeforsikring via Brobizz’ hjemmeside bliver du sendt over til GF Forsikring.dk, hvor du færdiggør din bestilling. Du indgår et aftaleforhold på GF Forsikrings vilkår. Efter bestilling kontakter GF Forsikring dig med tilbud om gennemgang af dine forsikringer.

Du skal være privatkunde med betaling med nummerpladen fra Brobizz, for at bestille forsikringen. Du kan bestille nummerpladeforsikringen hos GF Forsikring, uanset hvor du har din almindelige bilforsikring.