Brug for hjælp?

Skriv til os. Vi bestræber os på at svare på din henvendelse inden for 5 hverdage.

Hvad søger du?

Jeg skal til Norge

Med en bizz fra Brobizz kommer du nemt omkring i Norge, hvor der opkræves vejafgifter på flere broer, veje og tunneller.

Vi sørger for at du betaler automatisk og får rabat, via din bizz-aftale, hvis blot du sørger for:

  1. At dine oplysninger på bizz-aftalen er opdateret (husk at opdatere med registreringsnummer, hvis du får nyt betalingskort, skifter adresse eller lign.).
  2. At have din bizz med og at have den korrekt monteret i forruden.

Det kræver ingen særlige aftaler, at betale med bizz i Norge.

Vær opmærksom på

  • Særlige regler for el-biler
    El-biler betaler afgift på Fergeforbindelser, Bomringen i Oslo (Fjellinjen), Bomringen i Bergen, Svinesundsforbindelsen, T-forbindelsen, Førdepakken, Haugalandspakken og E18 Telemark.
    For at blive fritaget for øvrige afgifter, er det vigtigt, at du har en bizz i bilen, og at du hos Brobizz har registreret, at din bil er en el-bil. Skriv til os, at du kører el-bil via kontaktformularen og vedhæft en kopi af din registreringsattest, så sikrer vi, at du bliver opkrævet korrekt pris.

  • Hvis du kører autocamper over 3.500 kg
    De fleste autocampere over 3.500 kg betaler samme pris som personbiler. For at du kan få rabatten, skal du have en gyldig bizz i bilen, og den skal være registeret specielt til din autocamper. Skriv til os via kontaktformularen og vedhæft en kopi af din registreringsattest, så sikrer vi, at du bliver opkrævet korrekt pris.

Bemærk, at du ikke kan bruge din nummerplade i Norge uden at have den tilknyttet en bizz.

Var denne artikel en hjælp?
Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk