Jeg skal sejle med Scandlines

Du kan betale med bizz fra Brobizz, når du skal sejle på Scandlines to ruter. Pladsreservation er ikke nødvendig.

Hvis du gerne vil bestille plads, kan du klikke dig videre til Scandlines’ to partnersider hos Brobizz ved at klikke her. Der finder du blandt andet link til bestilling og til Scandlines priskalender:

Vær opmærksom på

Der er forskellige billettyper hos Scandlines, og der er forskel på, hvilke, du kan bruge med en Brobizz-aftale.

• På ruten mellem Rødby og Puttgarten er det kun billettyperne Economy EXTRA og Flex, du kan betale for med bizz.
  • På ruten mellem Gedser og Rostock er det kun billettypen Bizz Flex, du kan betale for med bizz.

Når du bruger bizz til betaling og samtidig er tilmeldt Scandlines’ fordelsprogram SMILE (lokalaftale), optjener du point.