Jeg skal sejle med Molslinjen

Du kan bruge bizz eller betaling med nummerpladen fra Brobizz på Molslinjens to ruter.

Vær opmærksom på at der er forskel på, om du betaler med bizz eller nummerpladen. Læs mere og gå til bestilling af billet fra Molslinjens partnersider hos Brobizz. Klik på rutenavnene ovenfor.

Betaling med bizz - forhåndsreservation ikke mulig

Du kan ikke reservere på forhånd, til gengæld kan du benytte Business BlueClass.

• Du skal tjekke ind i Business BlueClass-banen senest 5 minutter før afgang – så er du garanteret plads ombord på første færge.
  • På skærmen vælger du bizz som betalingsform

Betaling med nummerplade - når du bestiller billet på forhånd

Når du bestiller på forhånd skal du være opmærksom på:

• Om du har tilføjet dit mobilnummer på din nummerpladebetaling. Vi bruger det til at krydstjekke, at det er den rigtige aftale, vi bruger, når du skal bestille billetter.
  • At du i Molslinjens bestillingsflow får indtastet nummerpladen på den bil, du køber billet til. Så kan Molslinjen se, om der findes en aftale på nummerpladen hos Brobizz.
  • Når du ankommer til havnen og kører til betalingsanlægget, scanner automaten automatisk din nummerplade. Du skal tjekke ind senest 10 min. før afgang

Betaling med nummerplade - når du ikke har bestilt billet på forhånd

Vil du betale med nummerpladen uden at bestille billet skal du tjekke ind i Business BlueClass-banen senest 5 minutter før afgang – så er du garanteret plads ombord på første færge. På skærmen vælger du Business: Betal med nummerplade.