Jeg skal sejle med Langelandslinjen

Du kan betale med din bizz på Langelandslinjen. For at komme godt afsted skal du:

• Bestille billet online til den ønskede afgang, så du er sikker på at få plads
  • Placer din Bizz i forruden, kør i banen for automatisk check-in og kør ombord på færgen.

Bliv Bizz-aftalekunde hos Langelandslinjen

Hos Langelandslinjen kan du oprette dig som aftalekunde og vælge den løsning, der passer præcis til dine behov. Du kan læse mere og oprette dig på Langelandslinjens partnerside hos Brobizz.

Langelandslinjen er en del af det såkaldte EasyGo-samarbejde, der gør det muligt at betale automatisk hos partneren. EasyGo gælder personbiler op til 6 meter.