Jeg skal sejle med Forsea (Helsingør - Helsingborg)

Med en bizz fra Brobizz er det nemt at sejle med Forsea. Alt du skal gøre er, at

• Placere din BroBizz i forruden
  • Køre i banen for automatisk check-in, senest 15 min. inden den ønskede afgang.

Bestil en AutoBizz Smart-aftale (personbil op til 6 m)

For at bestille AutoBizz Smart skal du have en bizz. Forsea opkræver dig en årsafgift, når du tilknytter din bizz en AutoBizz Smart-aftale.

Forseas partnerside hos Brobizz kan du klikke dig videre til bestilling af en AutoBizz Smart. Vil du binde AutoBizz Smart-aftalen op på den bizz, du har fra Brobizz, skal du vælge “Jeg har en bizz med et kundenummer hos Brobizz”, i bestillingen.

Forsea er en del af det såkaldte EasyGo-samarbejde, der gør det muligt at betale automatisk hos partneren. EasyGo gælder personbiler op til 6 meter.

Bemærk, at du ikke kan bruge din nummerplade, uden at have en bizz.