Jeg skal sejle med Fanølinjen (Esbjerg - Nordby)

For at bruge din Brobizz på denne rute skal du først tilmelde dig Fanølinjens aftale-program. Hos Fanølinjen kan du oprette dig som aftalekunde og vælge den løsning, der passer præcis til dine behov.

Fanølinjens partnerside hos Brobizz finder du et link til bestilling af en aftale med Fanølinjen.

Vær opmærksom på:

• Pladsbestilling er ikke mulig
    Med en overfartstid på kun 12 minutter er det ikke muligt at bestille billet på forhånd på denne rute.
  • Fanølinjens aftale-program giver yderligere fordele og rabatter
  • Gælder personbil op til 6 meter

Her fra er det ganske enkelt

1. Sæt din Bizz i forruden og kør i banen til automatisk check-in, som er markeret med Bizz-skiltning.
  2. Nyd de tolv minutters overfart